2777
2789
عنوان

همسرم میگه بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 92 پست
چقدر باید بگذره به نظرتون؟ البته من و همسرم هر کدوم دلایل خودمونو داریم ولی دوست دارم نظر بقیه خانما ...

تا وقتی خیلی خیلی خوب شوهرتو بشناسی

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
خونه و وضعیت مالی مهمه شرایط جسمی و روحی خودت رابطتون و صمیمیتتون باهم بعد بچه زندگی خیلی تغییر م ...

وضعیت مالی همسرم خوبه ولی من خودم هنوز درآمدم خیلی ثابت نیست . رابطمون با هم خوبه ولی من اصلا نمیتونم تصور کنم مادر بشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصاب راحت.

اکثرا میگن اگه از نظز مالی اوکی هستی بچه بیار اما من میگم اگه از نظرروحی روانی اوکی هستی و نرمالی بچه بیار

گند نزنین تو روان بچه و یه آدم مریض تحویل جامعه ندید🙂

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
خب کمه دیگه رشتت هم که خوبه سعی کن بخونی کار کنی موفق شی  دندانپزشکی خیلی پر درامدو خوبه از ال ...

خودمم نظرم همینه. ولی همسرم میگه پرستار میگیرم بتونی پاره وقت کار کنی. دو سال اول اینطوری طی کنیم بعدشم دیگه میتونم بیشتر کار کنم

خودمم نظرم همینه. ولی همسرم میگه پرستار میگیرم بتونی پاره وقت کار کنی. دو سال اول اینطوری طی کنیم بع ...

باز هم شرایط بعد بچه تغییر میکنه باید ببینی از پسش برمیای یا نه هرچند که هنوو خیلی جا داری من ده سال ازت بزرگترم هنو ندارم البته دیرتر هم ازدواج کردم ولی خب بازم بخودت بستگی داره

دقیقا نظر منم همینه

میدونی 

هیچ وقت نمیفهمن یعنی جی 

اینکه از دو نفره بودنمون لذت ببریم 

شوهر منم اینجوره 

میگه مگه بچه میخواد چکار کنه 

وقتی میگم بریم سفر تا بچه دار نشدیم مگه بچه میخواد چکار کنه تو سفر 

بچه قشنگه ولی وقتی بیاریش ی وظایفی داری در قبالش چون تو وارد زندگیش کردی