2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو😎

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!

مرسی که اومدید 

الان جریانو میگم اول 

من و یکی از پسرای دانشگاهمون به واسطه گروه و کارمون ارتباطمون زیاده و خب دوسالی هست که همکاریم . 

تو این مدت بقیه از رفتار هایی ک اون داشت بهم میگفتن حس داره منم کم کم وابسته شدم ولی برای فرار از این حس (قبلا تجربه داشتم که دوست داشتن ی طرفه کسی چقدر بده و هم نمیخواستم تو محیط دانشگاه به هرحال میدونید چجوریه...)

اصلا حسمو نشون نمی‌دادم نزاشتم بفهمه و هربار که خواست به قول دوستام نخ بده من خوب رفتار نکردم 

ما گروهمونو بالا بردیم خیلی موفق عمل کردیم و اعضا رو بیشتر کردیم خیلی کسایی اومدن که خیلی خودشون رو بهش نزدیک میکردن ولی واقعا حتی خودش چندبار بهم گفت تو فرق داری با اونا برای من

ولی چند وقتیه که بخاطر ی سری مشکلاتی که برام پیش اومده بود از کار و این فرد خیلی دوری کردم و رفتار خوبی باهاش نداشتم هم این باعث شد دور بشیم 

جوری که امروز زنگ زدم (بعد ۱۰روز) جواب نداد پیامی که دادم رو اهمیت نداد و اصلا حرف نمیزنه 

من چون خودمو مقصر میدونستم این کارو کردم ولی خب غرورم نمیزاره که اجازه بدم کسی اینجوری رفتار کنه باهام 

خواستم از شما راهنمایی بگیرم بگین کار درست چیه؟

جوری که امروز زنگ زدم (بعد ۱۰روز) جواب نداد پیامی که دادم رو اهمیت نداد و اصلا حرف نمیزنه  ...

عزیزم اولین اشتباهت این بوده که فکر کردی اونم مثل بقیه س

ممکنه با خودش فکر کنه الان که اون یجورایی خیلی بیشتر از فبل شناخته شده و یسری دختر دنبالشن تو قدرشو دونستی و رفتی دنبالش !

برنامه بچین با دوستای مشترک تون برین بیرون ب اونم یجوری بگین بیاد 

ارتباط تو باهاش بیشتر کن ولی بازم زیاده روی نکن خیلی نخ نده

خیلی عادی ولی جلوی چشمش باش کم کم این رابطه رو بیشتر کن 

عزیزم اولین اشتباهت این بوده که فکر کردی اونم مثل بقیه س ممکنه با خودش فکر کنه الان که اون یجورایی ...

من بیشتر اوقات ازش دوری کردم 

حتی خودش بهم گفته بود چرا ازم فاصله میگیری (:

الان نمیدونم مقصر این سرد شدن من هستم یا خودشه 

ولی برنامه ریختن فایده نداره میدونم نمیاد و علاوه بر اون این هفته امتحان داریم و به شدت شلوغیم 

نمیدونم وقتی خودش پیداش شد یا جلسه تیمی گذاشتیم رفتارم باهاش چجوری باشه منم خشک بشم یا مهربون