2777
2789
عنوان

خانومابیاین لطفا

52 بازدید | 5 پست

درموردتربیت فرزند

من دوتا بچه دارم .همسرم خوراکی که میخره من چون می دونم ضرردارن ،خوب نمی زارم بچه هازیادبخورن .

ولی خب بچه هاهرسری اصرارکه مامان توروخدااجازه بده بخوریم وفلان.  مخصوصا دخترم که کوچیکتره پسرم زیاداینطوری نیست چون درک میکنه که به خاطرخودش می گم ولی درکل اونم دلش می خواد واگراجازه بدم اونم باابجیش همراهی می کنه.

حالاهمسرم می گه من بدم میاد تو خوراکیشونوجیره بندی می کنی .من می خرم که اونا بخورن ،دوس ندارم تودلشون بمونه ووقتی خوراکی می بینن ادای ندیدبدیدارودربیارن ،میگه اینجوری چشاشون سیرمیشه ودلشونومیزنه بعدیمدت دیگه خودشونم ببینن نمی خوان .ولی من فکر میکنم این دوستی خاله خرسه است .راهنمایی کنیدلطفا 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
خوراکی منظورت کیک و شیرینیه خب اینا ضرر داره قند اعتیاد میاره آدم هرچی بخوره بیشتر دلش میخواد از ب ...

اره دیگه .منم همینومیگم می گه نه یمدت بعدازچشمش میوفته

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من حرف شما منطقیه ولی چون بچه ندارم بیشتر نمیدونم 

آخه می دونی بچه ها هی اصرارمی کنن همسرم بدش میاد می گه بچه دوس ندارم به خاطرخوراکی اینقدرالتماس کنه .توهم بیتوجهی میکنی