niya83 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 عنوان کدوم خواننده با اهنگاش حالتون رو خوب میکنه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست یه تیکه از آهنگشو بنویس:) شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)! 1402/10/27 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 خداحافظت عشق قدیمی خداحافظت ای همدم شبها خداحافظ ماه قشنگم خاطراتتو میبرم همرام:) ؛))))چیشد گرفتییییبب؟ شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 ؛)))) چیشد گرفتییییبب؟ خودم تو سایت بودم نتونستم بگیرم:(منتظرم داداشم بیاد ببینم اون گرفته یا ن وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 خودم تو سایت بودم نتونستم بگیرم:( منتظرم داداشم بیاد ببینم اون گرفته یا ن من جات استرس دارممممممم شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 من جات استرس دارممممممم واقن نمیدونم گرفته یا ن🥺سر یه مسئله ای باهاش قهر بودم نپرسیدم ازشولی میدونست چقد دوس دارم برم کنسرت حامیماما فک نکنم گرفته باشهخودش جمعه رفته بود کنسرت امین بانیبرا همین گفت نمیبرمتمنم قهرم باهاش وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 واقن نمیدونم گرفته یا ن🥺 سر یه مسئله ای باهاش قهر بودم نپرسیدم ازش ولی میدونست چقد دوس دار ... شتتتتت فدا سرت شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 شتتتتت فدا سرت حالا اگه بلیت داشتم چ فیلمی میخاستی؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 حالا اگه بلیت داشتم چ فیلمی میخاستی؟ از موزیک این همه آدم :) شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 از موزیک این همه آدم :) فقد فیلم ساده؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 فقد فیلم ساده؟ اره دیگه پس چه طور ؟😐😂 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 اره دیگه پس چه طور ؟😐😂 اوکیه میگیرم برات🥲البته اگ آهنگ این همه آدمو بخونه وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 اوکیه میگیرم برات🥲 البته اگ آهنگ این همه آدمو بخونه وای میریییییی؟😍 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
78shishi عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 322 Filter از جیمینButter ازbtsNiye از suraStanding next to you از جونگکوکو غیره😬 I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 وای میریییییی؟😍 بلههههه😎تمدید کردن یه روز دیگهداداشم بلیت گرفته بود ذوقققق🥲 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 بلههههه😎 تمدید کردن یه روز دیگه داداشم بلیت گرفته بود ذوقققق🥲 عرررررررر ایدیمو بدم تلکراممممم؟🥲اگر یه چیزایی دیگه هم بگمت فیلم میگیری یا میگی پروعه؟ شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عرررررررر ایدیمو بدم تلکراممممم؟🥲 اگر یه چیزایی دیگه هم بگمت فیلم میگیری یا میگی پروعه؟ من تلگرام ندارم روبیک داری؟نه بگو جانم ، اگ بتونم میگیرم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌