2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجبور شدم عمل کنم و بردارم که بتونم باردار شم

الان نی نی داری ؟ خداروشکر چقدر من چرا قبول نمیکنم ک بایذ بردارم هیچ راهی نیس ؟؟؟ پس چرا طب سنتی میگه میشه 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
برای کلیه ؟ من تو دوران بارداری   سنگ کلیه گرفتم  هیدرونفروز شدم  دکتر گفت برات لوله ...

نه عزیزم هیدروسالپنکس لوله رحمی ک نمیزاره باردار بشم 

الان نی نی داری ؟ خداروشکر چقدر من چرا قبول نمیکنم ک بایذ بردارم هیچ راهی نیس ؟؟؟ پس چرا طب سنتی میگ ...

من اندومتریوز دارم. ۱دختر دارم که با آی وی اف حامله شدم. برای بچه ی دوم اقدام کردم و فهمیدم لولم هیدرو هست و ۲بار انتقال جنین دادم، گفتن تا لوله ات هیدرو هست مثبت نمیشی، دیگه ۲ماه پیش عمل کردم و لوله ها رو برداشتم، الانم سیکل انتقال رو شروع کردم. امید به خدا ببینیم چی پیش میاد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
الان نی نی داری ؟ خداروشکر چقدر من چرا قبول نمیکنم ک بایذ بردارم هیچ راهی نیس ؟؟؟ پس چرا طب سنتی میگ ...

طب سنتی چرت میگه. وقتتو هدر نده با چرت و پرتای طب سنتی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من اندومتریوز دارم. ۱دختر دارم که با آی وی اف حامله شدم. برای بچه ی دوم اقدام کردم و فهمیدم لولم هید ...

ای جانم اولی رو‌چرا ای وی اف شدی ؟؟ انشالله ب زودی مثبت میشی منم دعا کن 

طب سنتی چرت میگه. وقتتو هدر نده با چرت و پرتای طب سنتی

اره والا ۴ سال خودمو مسخره کردم اخه تو ۲۵ سالگی چرا باید لوله هامو بردارم خدایا 

ای جانم اولی رو‌چرا ای وی اف شدی ؟؟ انشالله ب زودی مثبت میشی منم دعا کن 

من از ۲۱سالگیم اندومتریوز دارم و ۱لولم بخاطرش بسته شده بود، به دکتر گفتم نمیخوام وقتم تلف شه، میخام آی وی اف کنم. ۲۷سالگیم باردار شدم

اره والا ۴ سال خودمو مسخره کردم اخه تو ۲۵ سالگی چرا باید لوله هامو بردارم خدایا 

دیگه هرکسی یه چیزی براش مقدر شده. با تقدیرت کنار بیا و راضی باش به رضای خدا. ان شاءالله خدا بهترین ها رو برات رقم میزنه. برو دنبال درمانت و سفت بچسب و ولش نکن

دیگه هرکسی یه چیزی براش مقدر شده. با تقدیرت کنار بیا و راضی باش به رضای خدا. ان شاءالله خدا بهترین ه ...

ای جانم منم ۲۱ ی سقط تو ۲۰ هفته داشتم و دیگه باردار نشدم الان اخر ۲۵ سالگیم دقیققققق متوجه شدم لولع های رحمم هیدر هست هر دو 

ای جانم منم ۲۱ ی سقط تو ۲۰ هفته داشتم و دیگه باردار نشدم الان اخر ۲۵ سالگیم دقیققققق متوجه شدم لولع ...

عزیزم وقتو با امید و اما و اگر هدر نده. الان دوران طلایی بارداریت هست، زودتر اقدام کن. میدونم این شرایط ناراحت کننده است، اما باهاش کنار میای کم کم

من مجبور شدم عمل کنم و بردارم که بتونم باردار شم

سلام ای وی اف کردی ؟ 

پیش کدوم دکتر لوله هاتو برداشتی راضی بودی سخت بود ؟

من لوله هام هیدرو هستش دکتر لاهوتی گفته باید ببندم ای وی اف کنم یکم میترسم میشه توضیح بدی چیکار کردی کجاها رفتی چقدر هزینه کردی چه زمانی طول کشید ؟

سلام ای وی اف کردی ؟ پیش کدوم دکتر لوله هاتو برداشتی راضی بودی سخت بود ؟من لوله هام هیدرو هستش دکتر ...

سلام

بله آی وی اف کردم و الان به لطف خدا باردارم.

پیش دکتر آصف جاه عمل کردم، چون اندومتریوز هم داشتم.

عملش هم لاپاراسکوپی بود، خیلی سخت نیست، پارسال برا من حدود ۵۰ میلیون شد چون بازکردن چسبندگی ها و اندومتریوز هم بود.

قبل از عمل تخمک کشی کرده بودم و جنین ها رو فریز کرده بودم.

دو‌ماه بعد از عمل انتقال جنین دادم که منفی شد. مرداد ماه دوباره انتقال دادم که شکر خدا مثبت شد و الان ۸ماهمه.