2777
2789

قضیه اینه که من اصلا اهل سوال پرسیدن نیستم، مثلا یکی میگه خونه خریدم میگم ااا به سلامتی مبارک باشه، نمی پرسم کجا و چقدر و چند متر و... حالا این اخلاق همیشه داشنم و دارم، مثلا دوستم میگه میخوام وام بگیرم میگم به سلامتی، دیگه نمی پرسم برای چی و کدوم بانک و شرایطو...از اول همین اخلاق داشنم و دارم

ولی هربارسر این مسئله با شوهرم بحث دارم، میگه چرا نمیپرسی؟؟می ترسی کوچیک بشی؟؟یا مثلا در مورد خانوادم میگه تو میدونی ولی می ترسی بگی من چشمشون بزنم و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا با خانواده ی همسر ی تبریک میگم رد میشم بعد دلخور میشن ک چرا از جزییات نمی‌رسه حتما حسادت می‌کنه🤐

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اره دقیقا با خانواده ی همسر ی تبریک میگم رد میشم بعد دلخور میشن ک چرا از جزییات نمی‌رسه حتما حسادت م ...

منم همین‌طور، اونا ریز به ریز جزییات باید بدونن، یه انگشتر میندازم میگیرن میبینن میپرسن طلاس، چقدر شد و....

من قبلا اینجوری بودم 

ولی خودمو اصلاح کردم 

ببین خوب نیست هیچی نپرسی انگار بی اهمیتی 

ولی در حد دخالت هم نباشه

مثلا وام گرفتن عه به سلامتی حالا چقدر گرفتی 

وقتی طرف خودش میگه وام گرفتم یعنی میخواد که بدونی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم مثل توام مادرشوهرم میگفت اصلا حرف نمیزنی از کسی سوال نمیپرسی همش یک گوشه می شینی انگار منم باید ...

اوووف بخدا منم همینم، تازه باز مادرشوهرت به خودت اینو گفته، مادر شوهر من به شوهرم میگفت زنت خودشو میگیره با ما قاطی نمیشه 

من قبلا اینجوری بودم  ولی خودمو اصلاح کردم  ببین خوب نیست هیچی نپرسی انگار بی اهمیتی&nbs ...

مبدونی آخه مثلا اون میگه وای امروز دیر رسیدم سرکار رفته بودم بانک برای وام، خب من چی بگم؟؟شوهرم میگه بپرس شاید ما به کارمون بیاد، من بدم میاد 

اوووف بخدا منم همینم، تازه باز مادرشوهرت به خودت اینو گفته، مادر شوهر من به شوهرم میگفت زنت خودشو می ...

ولشون کن اونا تو عالم خودشونن نسل اونا فضول و پرحرف هستن. هر چی کمتر صحبت کنی و صمیمی نشی بهتره. 

منم همین‌طور، اونا ریز به ریز جزییات باید بدونن، یه انگشتر میندازم میگیرن میبینن میپرسن طلاس، چقدر ش ...

اره دقیقا 

مورد داشتیم انگور خریدن من ی نگاه کردم گفتم قشنگع مبارک باشه ب شادی استفاده کنید گذاشتم کنار بعد میگن وا چرا اینجوری کرد😅موندم بخدا میخام ادای فضولارو دربیارم نمیتونم 🤣خودم رفتم النگو خریدم بعد کنجکاو شدم اگه طلای نو میخریدم چقدر میشد (طلای من شکسته ای ولی اصلا معلوم نیست)بعد ب همسرم گفتم بپرس ببین چقدر خریدن من خجالت میکشم میگه نه خجالت ندارن بپرس خودت بیخیال شدم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ولشون کن اونا تو عالم خودشونن نسل اونا فضول و پرحرف هستن. هر چی کمتر صحبت کنی و صمیمی نشی بهتره.&nbs ...

اونا مهم نیستن، با شوهرم چکار کنم که عین خانوادشه و‌توقع داره منم اونجوری باشم، دنیا بر عکس شده من باید از نداشتن یه صفت بد ناراحت باشم 

اره دقیقا  مورد داشتیم انگور خریدن من ی نگاه کردم گفتم قشنگع مبارک باشه ب شادی استفاده کنید گذ ...

بخدا آدم میمونه با اینا چطور رفتار کنه؟؟حالا اگه اهل پرسیدن بودیم میگفتن چه فوضوله، آمار میگیره و...

بخدا آدم میمونه با اینا چطور رفتار کنه؟؟حالا اگه اهل پرسیدن بودیم میگفتن چه فوضوله، آمار میگیره و...

من ک بیخیالم