2777
2789
عنوان

میشع راهنمایی کنین خواهرانه🙂

112 بازدید | 12 پست

بعد از ۱ماه ک کات کردیم بهم پیام داده ک اگ میتونی بهم زنگ بزن..

نمیدونم واقعا چیکارکنم..ب خواسته ی خودش و خودم کات کردیم وگرنه هیچ دعوایی هم بینمون نبوده بعد۲سال باهم بودیم..

دوستم میگ ناز کن براش و ...:////

نمیدونم چیکاکنم حقیقتا

زنگ نزن...اون اگه واقعا تورو بخاد خودش هرجورشده ثابت میکنه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ نزن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

هیچوقت برنگرد

تو عروسکش نیستی

ک رفته دورشون زده برگشته پیشت

هیچوقت هیچوقت هیچوقت خواهرانه میگم نکن اینکارو.

نکن اونی ک رفت راهشو یاد گرفته بازم خواهد رفت

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

چرا این هنوز بلاک نیست؟

تازه زنگم نزده به دست و‌ پات بیوفته

دستور داده تو‌بهش زنگ بزنی

برین بهش اون که رفته درو‌ پشتش ببند باد نیاد

میشه تاپیک اخرمو‌ گزارش بدید پاک شه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️