2777
2789

بخونین تا اخرش لطفا😔💔جدیدا همش مریضم!رنگم پریده تب میکنم دست و پام یخ میزنن!همش ژولیده پولیده ام منی ک هرروز حموم بودم صبح اول وقت الان شاید یک هفته بیشترهوحتی حوصله نکردم برم حموم!ن دوست دارم‌برم بیرون ن دوست دارم خونه کسی برم نه دوست دارم کاری کنم!از صبح پامیشم سرم تو گوشیه تاونصف شب!حتی به شوهرمم میپرم!از خودم بدم میاد از خانواادم بدم میاد ینی بخدا جدیدا کافیه یکی بهم بگه بالاچشمت ابروعه سریع میزنم زیر گریه!پریودم چندین ماهه به تاخیرافتاده

توروخدا یکی کمکم کنه😭😭😭من چمه😭😭انشب شوهدم بم گفت تو کیمیایی؟گفتم اره

میگف این کیمیا الان ببخشیدا ت...م کیمیا منم نیس:)💔هی میگه ب خودت بیا چته دردت چیه😭😭😭من همش مشکلاتم با پدرم میاد جلو چشام حتی کتکی ک توی ۷سالگیم خوردم میاد واضح جلو چشام هرشب خواب بد میبینم چندین باره هی تا پای خودکشی میرم😭😭😭دلم برای شوهرم میسوزه هی میاد سمتم هی بهش مبپرم

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ازمایش ندادی کم خونی نداری

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

برو پیشه مشاور عزیزم هم خودت از این حال درمیای هم اینکه شوهرت گناه داره بیچاره معلومه خیلی دوست داره

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*
تا دير نشده برو مشاور

😭😭بخدا من زندگیمو دوس دارم

دوسم دارم زندگی کنم ادامه بدم

نمیتونممممم یچی گلومو گرفته میگه تمومش کن

اونشب انقد قرص خورده بودم تا صبح دکتر بودم شوهرم دیوونه شده بود میگفت بعد ۶سال بهم رسیدیم چته چرا این کارارو میکنی

من خودمم نمیدونم چمه کارایی ک پدرم باهام کرده داره روانمو نابود میونه فقط مرگه ارومم میکنه😭😭من دوس ندارم بمیرم:)

حالا مریضی نمیمیره کنار بیاد که چقدر بد حرف زده عوض اینکه بشه سنگ صبورت

اون خیلی باهام کنار میاد منم ک دیوونش کردم:)ما بعد ۶سال بهم رسیدیم و تاطه ۱۵ ۲۰روزه عقد کردیم

من چرا باید خودکشی میکردم:)قرص خواب خورده بودم سرسع بردتم بینارستان همش گریه میکنه میگه چته:)بخدا روانی شدم

هرشب دارم کتک کاریا و صورت خونیم و قمه کشی های بابام تو خونه واسم تو خواب تکرار میشه:)دیوونه شدم:)))))))شبا همش با جیغ وحشتناک پا میشم کل صورتم خیس میشه وقتی پامیشم از خواب

افسردگی داری عزیزم حتما برو دکتر اعصاو روان

😭😭😭😭😭😭بخدا اتاقمو ببینی

میگی جهنمه؟منی ک همه ب تمیز بودن و مرتب بودن میشناختنم

منی ک همه ب امیدوار بودن میشناختنم

همین منننن خودکشی گردم چن روز پیششششش همین منننن😭😭😭😭

یه ازمایش ندادی کم خونی نداری

ازمایش سونو همه رو دادم

کمخونی شدید یبار سرش بستری بودم بیمادستان

ولی این چند وقت از وقتی اینطوری شدم پریودم عقب افتاده دردشو دارم ولی نمیاد😭😭😭😭😭

عزیزم هورمونات به هم ریخته یه دکتر غدد برو و آزمایش بده یا دکتر زنان همین پریود نشدن اعصاب آدمو داغو ...

دردشو دارم ولی نمیشم😔💔دکتر رفتم ازمایش دادم سونو دادم‌گفت هیجیت نیست برو