2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 48 پست
خب یعنی براش کمم که می‌ره فیلم میبینه اگه یه وقت به سرش بزنه خواست خیانت کنه چی

نه تو کم نیستی  ربطی نداره لزوما

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍
خب یه مثال زدم که متوجه بشین اخلاقش چقدر بچگونس کامل که نمیام بنویسم

چندسالشه شوهرت؟وقتایی ک نگاه میکنه خودتم باهاش نگاه کن بگو بیا مثه این فیلم رابطه داشته باشیم یا بگو بفرس رو گوشیم وقتایی تنهام نگاه کنم تا بخش بربخوره احساس ترس کنه 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم از سرش بیفته

واقعا نمیدونم ولی اگ برات خیلی اذیت کننده هست آنلاین توسط سه سکستراپ معاینه شو اگ تهرانی ک حضوری چون فکر نکنم شهرای دیگ باشن بازم میگم باید بری فقظ پیش متخصص الیته شوهرتم باید بخواد 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بله خیلی راحت یعنی اصلا هیچ عکس العملی نشون ندم

نه  چون دوبارم ک خجالت بکشه بعد عادی میشه و بدتر بعدم با گفتن نمیتونه یک اعتیاد و یکبارع کنار بزاره بامشاور صحبت کن  ببین چ روشی هس ک درست بشه

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

من باشم برام مهم نیست

چون به نظرم یه حریم خصوصی ای طرف مقابلم باید داشته باشه برای کارایی که دوس داره انجام بده 

لطفا تایپیک اخرمو گزارش بدید

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
اره بخدا خیلی اذیت میشم واقعا نمی‌دونم چیکار منم

خدا صبرت بده خواهر 

این مردا هر کدوم یه جوری زن های بدبخت رو اذیت میکنن

توهم اصلا حس نکن که مشکل از تو هست، اون خودش مشکل داره 

حتما برو روانشناس

رو خودت کار کن، نزار به جای برسی که فک کنی تو مشکل داریا، این اتفاقات به مرور رو روان آدم اثر میزاره