2777
2789

چرا شکم من صبح که ازخواب بلند میشم کوچیکه اما شب میخاد بترکه  دوهفته دیکه هفت ماهم تموم میشه وشکمم از ۷ماهه ها کوچکتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه هیچ دو نفری رو نمیشه تو بارداری مقایسه کرد؛ حتی اگه خودت دوبار باردار بشی تو هر دفعه یه طوری و در نتیجه کلا مقایسه کردن کار اشتباهیه مگه از نظر فان و شوخی باشه و مثلا اینکه میگی شکمت از 7 ماهه کوچکتره خب این رو نمیشه مقایسه کرد. یعنی سایز استاندارد 7 ماهه نداریم که شما بگی از اون کوچکتری یا بزرگتر

دوم در مورد اینکه میگی چرا صبح و شب شکمت تفاوت میکنه سایزش یه دلیل ساده ش اینه که وقتی چند ساعت خوابیم طبیعتا چیزی نمیخوریم و دستگاه گوارشی از غذا خالی میشه اما از صبح که بیدار میشیم تا شب غذا و نوشیدنی های مختلف میخوریم و چون تو زمان بارداری به دلیل بزرگ شدن رحم معده و روده تحت فشار قرار میگیرن و فضاشون کم میشه حتی با خوردن یه چیز کوچیک کلی تفاوت نشون میدن و اغلب خانمای باردار از ماه 6 به بعد مشکلاتی مثل نفخ و یبوست هم دارن که اینم خودش باعث بزرگتر شدن شکم میشه