2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه مردانه

83 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر لطفا اگر ایده‌ای دارید برای روز مرد

(پدر)مرد ۴۸ ساله 

(نامزد)برای مرد ۲۷ ساله

پسر ۲۰ ساله(برادر)

ممنون میشم بگید 

حدود قیمت هر کادو ۱-۳ میلیون تومن باشه 

ممنون از پیشنهاد‌هاتون❤️🙏🏻

دوس داشتی ب تاپیک اخر و اولم سر بزن

چیزایی ک درست میکنم برا هدیه معنوی مناسبه

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

برای بابا تی وی گرفتیم برای مغازش برای پدرشوهرم کمربند گرفتیم برای همسر هنوز هیچی برای داداشم زنش بگیره به من چه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بابا تی وی گرفتیم برای مغازش برای پدرشوهرم کمربند گرفتیم برای همسر هنوز هیچی برای داداشم زنش بگ ...

برای پدر همسرتون هم کادو گرفتید اون موقع که نامزد بودید؟

ست چرم 

یا ماگ بگیر

یه بافت

یا کلاه وشالگردنم خوبه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

برای پدر همسرتون هم کادو گرفتید اون موقع که نامزد بودید؟

نامزد منظورت چیه؟ ما عقد کردیم زود.. بله از وقتی عقد کردم با خود شوهرم رفتیم برای باباها گرفتیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ممنون از پیشنهادتون کمک کننده بود

خواهش میکنم عزیزم♥️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️