2777
2789
عنوان

این خواسته شوهرم منطقی هس ؟؟؟

608 بازدید | 17 پست

من دوتا بچه کوچیک دارم یکی نوازده و یکی دیگ سه سالشه همسرم از شش صبح تا ۱۲ ونیم یا یک شب سر کاره 🤦‍♀️و اصلا تعطیلی نداره

دیشب بچه ها از ده خوابیدن و ساعت یک بخاطر باباشون بیدار شدن و تا سه اذیت کردش کردن و بازی میکردن و حرف میزدن و......‌همسرم به من میگه خیلی بی نظم و قانونه خونمون میگه وقتی من از سرکار میام همتون مثلا از ساعت ده خوابیده باشید و تا صبح بیدار نشید  من خودم  از سرکار بیام تنها شام بخورم بخوابم که فردا سر کار چرت نزنم و بچه ها اذیت نشن خودتم اذیت نشی که ساعت یک غذا بخوری بهم غیر مستقیم میگفت که منتظرم نمونید 

ولی من متنظرش بودم و از سرکار میومد استقبالش میرفتم چایی میریختم و پذیرایی میکردم و........بهم میگه اشتباهه وقتی تو بیداری بچه ها هم بیدار میشن و...... 

بنظرتون حرفش منطقی هس یا مشکوکه ؟؟؟؟

به نظرم برای خودت گفته از روی عشق نخواسته اذیت بشی که همیشه نظم زندگیت وخوابت بهم بریزه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش چیه ک تا یک شب سرکاره؟ راست میگه منتظرش نمونین

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

وااااا؟؟؟ یعنی دلتنگ نمیشه واسه وقت گذروندن با شما؟؟؟!! شوهر منم ساعت ۳ شب یا گاهی ۴ صب میاد من باید بیدار باشم نباشم میاد بیدارم میکنه ولی بچه ها خابن اون موقع 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

تو بیدار بمون ولی به بچه عاتو بخوابون

همیشه این کا رو میکنم ولی خب مثلا صدا حرف زدنمون میره بیدار میشن 

حقیقتش ناراحت شدم خب من بخوابم صبحم که خونه نیس پس دقیقن کیی ببینمش یا باهاش وقت بگذرونم 😐🤦‍♀️

یا خداچه کاریه که  دو سوم شبانه روز سر کاره.اصلا مگه داریم ازینکارا وچراانقد طولانی خب سرشب بیاد بهتر وراحت .خب نه  وقت میکنه با شما وقتی بگذرونه  و خودشم خسته میشه بگو ساعات کارت کم کن حتی کار رستوران که تا دوزاده شبه باز صبح استارتش ساعت ده یازده صبح 

خوبه توقع ندا ه رااااحت بگیر بخاب دیگه 

بحث توقعه اون نیس بحث نیازمنه خب دلم تنگ میشه مگه من فقط زن رخت خوابم بیاد خواب باشم 😑😑

پس مشکوکه که بهم میگه بخواب 

اره؟؟؟؟

کاملا حق با شوهرته 

اخه چرا باید ساعت یک شب  بچه تو این سن بنا به هرررر دلیلی بیدار بمونه؟؟؟!!!!  سن رشدشونه و باید شبا خوب بخوابن. 

از طرفی خب راست میگه بنده خدا از صبح تا شب سرکاره حالا بیاد حوصله بچه نمیمونه براش. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...