2777
2789
عنوان

خاطره خنده دار . مرگ

555 بازدید | 10 پست

مامانبزرگم تو روزه عروسیه نتیجه اش مرد 😂😂 الانم نتیجه بچه داره اگه زنده بود بهش چی میگفت ؟ . اونموقع مریض بود عمه هام به نوبت ازش نگهداری میکردن . همون عمه ای که نوبتش بود اومد عروسی😂😂😂 بدبخت تموم کرد😂😂😂😂😂😂 یکی از عمه هام همونی که عروسی نوه اش بود به لطفش جمعیت شهر رو به افزایشه😂😂😂😂 خونه اشون طویله اس طویله اس  . عروس بجای اینکه برای مردن مامانبزرگه مامانش گریه کنه برای عروسیش گریه میکرد😂😂😂😂😂😂 

خیلی دارم سعی میکنم که بخندم 

ولی نمی تونم 🙂

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عایا من نفهمیدم یا شما نیز نفهمیدید؟؟😁😁

من نیز نفهمیدم😕

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

الان این حرفا کجاش خنده داشت؟؟ 

واقعن نرمالی یا خودتو از نرمال بودن خارج کردی؟ 

به فوت یکنفر خندیدن واقعن تاسف باره

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
الان این حرفا کجاش خنده داشت؟؟  واقعن نرمالی یا خودتو از نرمال بودن خارج کردی؟  به فوت ی ...

خنده داریش اونجاس که اگه زنده بود بچه های نتیجه اش ام میدید‌ ‌. نمیمرد تا نسلش منقرض نشه 

مادربزرگم تو روزه عروسیه نوه ی عمه ام مرد . اون عمه ای که نوبتش بود اومد عروسی . عروسم فقط غضه ی عرو ...

خب این طبیعیه برا همه روز عروسیش از همهههه چیز مهمتره چه برسه به مرگ مادربزرگی که کم مونده بچه نتیجه اش هم ببینه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.