2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کینه ایه😐💔

199 بازدید | 17 پست

دو هفته پیش باهم سر هیچی جروبحث کردیم دوباره بینش هم جروبحث بزرگ تری کردیم ک کنترل تلویزیونو سمتم پرت کرد ولی بهم نخورد ازون شب(سه شب قبل) جدا میخوابه منم چون با پسرم رو زمین میخوابیم جامو میندازم و کار اون ندارم انگار انتظار داره مث قبل پیش خوددمم. جاشو پهن کنم منم با خودم میگم اون رفته خودش بیاد غرورش اجاازه نمیده 

حالا چیکار کنم سمتم بیاد 

مردای ایرانی هیچکدوم ناز کشیدن بلد نیستن نه؟ 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر بحث رو از یه جای دیگه باز کن درباره خرید خونه بچه یه چیزی تو خونه بپرس ازش سر حرفو باز کن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
سر بحث رو از یه جای دیگه باز کن درباره خرید خونه بچه یه چیزی تو خونه بپرس ازش سر حرفو باز کن

وای دقیقا مشکل همین جاست وقتی قهر کنه بمیره هم حتی اگ نیازمم داشته باشه باهم حرف خشکم نمیزنه

حالا من یه جاهایی میگم فلان چیز بخر یا درو ببند

اون کارتشو پیدا نکنه نمیگه کجاست کل خونه رو زیر رو میکنه و ازقصد همه چیو بهم میزنه نشد با لحن تند و عصبانی میگه کارتو کدوم گوری قایمش کردی😐

جاشو فورا عوض میکنه؟  چقد قهر میمونه

اوایل فوری عوض میکرد منم اهمیت نمیدادم  بعد ۳ الی ۴ روز خودش میومد اشتی ، الان دیگه جاشو عوض نمیکنه اصلن میدونه بی فایدس😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

از نامزدیم تا الان یادم نمیاد یه بارم نازمو کشیده باشه 

خب بد عادتش کردی دیگه

باید براش ناز میاوردی تا نازت رو بکشه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀