2777
2789

ما توی دوران دوستی هستیم البته خیلی هم طولانی هر روز میبینیم همو ۴ سال هست باهمیم تقریبا 

نمیدونم چیکار کنم قصدمونم ازدواجه اصلا هم نمیتونییم جداشیم ولی میترسه اینجوری

میشه راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر شرایطش هست ازدواج کنید😬ماهم ۳ ساله باهمیم ولی سال جدید ازدواج میکنیم. ولی خب تاحالا نشده چیزی یا حسی تکراری باشه اتفاقا ترسشو منم دارم و داشتم حتی اینجا هم پرسیدم ولی وقتی با خودش حرف زدم بهم گفت نه کلا وقتی ازدواج کنیم هرچی تا الان تکراری و عادی نشدیم بعدشم نمیشیم چون حسای متفاوتی قراره تجربه کنیم عاشقتر و متفاوت‌ تر میشه حسمون. 

درمانگر ذهن و روح😌💜
هر چند روز یبار همو میبینیدد؟

مادو روز درمیون نهایتا سه روز یبار چون مشغوله سرکاره یا شده ۱ هفته هم هروز پیش هم بودیم ولی چیزی تکراری نشده بستگی به رفتار خودتون داره 

درمانگر ذهن و روح😌💜