2777
2789

لکه داشتم یه روز اصلا نداشتم ویه روز زیاد ودیروز رفتم دکتر وسونوگرافی که هفته 7 هستم وهماتوم دارم وقلبشم تشکیل شده بود وصداشم شنیدم 

وشیاف استفاده میکنم واستراحت نسبی فقط غذا درست میکنم ولی دکترم بهم گفت احتمال سقط زیاده 

دوستان کسی با هماتوم سقط داشته ممنون میشم جواب بدید

نه عزیزم نگران نباش اصلا به خودت استرس نده خطرناک نیست با استراحت جذب یا دفع بشه و برا جنینت مشکلی ایجاد نمیکنه منم هفته شش فهمیدم هماتوم دارم استراحت کردم هفته دوازده که رفتم ان تی جذب شده بود 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

فقط استراحت کن

استراحتت زیاد باشه

اول لکه بینی کم میشه بعد خونریزی داخلی هست ولی متوجه نمیشی

معمولا تا هفته ۱۸ خودبخود جذب میشه و مشکلی پیش نمیاد

فقط به شرطی که استراحت کنی و حتما شیاف پروژسترون و قرص دوفاستون هم دکترت بدهد

نمیدونم 
سعی کن تا هفته۱۳استراحت مطلق باشی.با همسرت رابطه نداشته باش.از توالت فرنگی استفاده کن.از پله استفاده ...

همه رو رعایت کردم فقط برای غذا درست کردن اونم روزی یکبار بلند میشم 

اگر هماتوم پشت جفت یا  ساب کوریونیک باشه ، بله عزیزم متاسفانه  خطر سقط جنین وجود داره 

اما شما موارد لازم رو رعایت کنید 

استراحت داشته باشید ، رابطه جنسی نداشته باشید و...

شاید جذب بشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

منم هماتوم داشتم دقیقا هفته ۷فهمیدم،شیاف استفاده کردم، رابطه نداشتم،کلا هیچکاری نمیکردم فقط ببخشید حموم دسشویی میرفتم(حموم زیر۱۰ دقیقه)پله بالا پایین نمیرفتم، خداروشکر هفته۱۱جذب شده بود

فقط پله بالا پایین نکن ، شام ناهار نزار کار خونه نکن وسایل سنگین برندار زیاد حموم نرو رفتی هم رود دربیار و آب رو زیاد گرم نکن، نزدیکی نداشته باشه ، اگه دکتر دارو داده مرتب سر وقت استفاده کن و آخر سرم اصلا نگران نباش درست میشه، من رفتم موندم خونه مامانم تا دوازده هفته که رفتم سونو گفت جذب شده بعد اونم تا بیست هفته بازم با احتیاط کار خونه اینا و میکردم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نه بهم قرص نداده فقط روزی دوبار شیاف ومن خارجیشو گرفتم

اگه دکتر میگه احتمال سقط هست باید قرص دوفاستون و حتی آمپول پروژسترون میداد که بیشتر جلو سقط رو بگیره

من خودم هماتون داشتم از هفته ۶ تا هفته ۱۸ کلی لخارش نگران بودم

ولی هم شیاف و هم دوفاستون و پروژسترون مصرف کردم

نمیدونم 
منم هماتوم داشتم دقیقا هفته ۷فهمیدم،شیاف استفاده کردم، رابطه نداشتم،کلا هیچکاری نمیکردم فقط ببخشید ح ...

خداروشکر ولی از دیروز خیلی نگرانم 

وقتی صدای قلبش رو شنیدم یه حال خیلی عجیبی شدم فقط گریه میکردم