2777
2789
عنوان

زندگی مشترک (تجربه)

439 بازدید | 39 پست

سلام 🥰😍

لطفا از تجربه هاتون تو زندگی متاهلیتون بگین چه با همسر چه خانواده اش که برا من و بقیه دوستان تجربه بشه ما هم بتونیم استفاده کنیم ❤️😍 لطفا بگین چند وقته ازدواج کردین.

هنوز مجردم و اومدم فقط بخونم حیحی🙂😂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو زندگی من تنها و بیشترین مشکلم با خانواده همسر بود 

به نرور یاد گرفتم اصلا صمیمست نیاز نیس فقط و فقط و فقط احترام و سکوت 

دعوا هم نیاز نیس 

کلا زیاد قاطی نشید و احترام نگه دارید 80 درصد مشکلات حله 

از بد خانواده همسرت به همسرت نگو چون جانب اونها رو خواهد گرفت 

برا جذب همسرت تفریحات مشترکتون رو زیاد کن .صمیمیت بین زوجین که زیاد بشه هم یکسری دیگه از مشکلات حل میشه 

ده ساله ازدواج کردم البته دو سال عقد بودم

اصلن اصلن اصلن صمیمی نشید و به هیچ عنوان فکر نکنید خانواده ی خودتونن چون نیستن و ممکنه رفتارهایی ببینید که خیلی ناراحتتون کنه به هیچ عنوان پیششون بد یا خوب خانوادتون نگید ، به هیچ عنوان بد و خوب خودشونو نگید کلن باهاشون حرفایی روزمره ی سطحی فقط بزنید ندارید زیاد ازتون بدونن

با شوهرتونم فکر نکنید دیگه چون همسرتونه میشه هر حرفی زد یادتون باشه رازهای خانوادگی باید بین خانواده بمونه نه بقیه

یه تجربه دارم اینکه هرگززززز هرگزززززززززز با همسرتون درمورد خانواده تون درد و دل نکنید یا بدشونو نگید ،مثلا نگید مامانم خسیسه یا بابام بچگیام کتکم میزد یا هر درد و دلی که عیب خونواده تون توش باشه 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

تجربه دیگران واقعا بدرد میخوره 🥰😍

دقیقا و بعضیاشون خیلی باحالن

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
یه تجربه دارم اینکه هرگززززز هرگزززززززززز با همسرتون درمورد خانواده تون درد و دل نکنید یا بدشونو نگ ...

مگه فقط دوست پسرا به روی ادم نمیزنن اینا رو؟ 🤦‍♀️ شوهرام همینن پس

زیاد خونه خونواده همسر نرید اولا یکم زیاد برید کم کم کمش کنید توقعاتشون نره بالا...

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

تو زندگی من تنها و بیشترین مشکلم با خانواده همسر بود  به نرور یاد گرفتم اصلا صمیمست نیاز نیس ف ...

بله درسته منم بعد از یک سال متوجه شدم باید با خانواده همسر رسمی برخورد کرد 

❤️ممنون