2777
2789
عنوان

بینی بعد عمل رشد میکنه؟😐

864 بازدید | 11 پست

دیروز دختر عموم و دیدم چند ساله عمل کرده فک کنم ۵ سال باشه بعد الان بینیش عین قبلش شده بود که اصلا سربالا نبود و حالت عقابیشو گرفته احساس میکنم پوستش کشیده شده بود 

وااا اگه رشد میکنه چه عملیه پس ادم انقد هزینه کنه 

فامیل دورمونم بعد ۱۲ سال حدودا برگشته فرم قبلیش تازه دوتاشونم استخونی حالت عقابی هستند نه گوشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بینی عضوی هست که تا پایان عمر به رشد خودش ادامه میده

من چیزی در موردش نمیدونم ولی خودم احساس میکنم رشد میکنه چون استخوان نیس غضروفه چون تراش دادن یه مدت خوبه باز میاد سرجاش 

واقعا تعحب کردم اینارو دیدم

من چیزی در موردش نمیدونم ولی خودم احساس میکنم رشد میکنه چون استخوان نیس غضروفه چون تراش دادن یه مدت ...

ببین خیلی سرجاش نمیادا

اگر منظورت اینه که عمل کنی بعد از چند سال میشه شبیه قبل از عمل اینطوری نیست.

مثلا اگر دکتر بینی رو سربالا کنه بعد از چند سال ممکنه یک میلی متر یا کمی کمتر یا بیشتر بیاد به سمت پایین 

ضمن اینکه دکتر داخل بینی پروتز میزاره و اون حالت هایی که موقع جراحی میده جلو رشد زیاد رو میگیره. 

نه والا اونا جای خوب عمل نکردن استخونی دیگه به حالت قبل بر نمیگرده

بهترین دکتر رفته ب قول خودش من نمیخاستم عمل کنم نپرسیدم ولی یادمه امد تهران و برگشت 

کاش بینی من رشد کنه ،هفت هشت ساله عمل کردم ،البته بینی طبیعی من نسبت به صورت کوچیک بود ولی قوز داشت ،الان کوتاه شده بیشتر به صورتم میاد ولی دوس دارم یکی دو میلی متر بیاد پایینتر 

الهی مرا آن ده که آن به ...