2777
2789
عنوان

چرا هیچ جوره چاق نمیشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4675 بازدید | 89 پست
نگاه من اشتهام زیاده میخام باسن کوفتی بزرگ بشه اونو چه کنم تکون نمیخوره

باسن میخوای چیکار؟

باسن وقتی کل بدن چاق بشه اونم چاق میشھ.

ولی اینم بگم موقعی کھ مقخوری ورزش کن ولی زیاد نہ.

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
چیا میزنی  من اسکات بعد دوماه یه سانت

ببین سکات تنها ک نیست من یه برنامه ورزش بانوان دانلود کردم شکم ندارم ولی برای اینکه حالا اگر چاق شدم شکم و پهلو میارم ورزش اونا میرم بعد باشم میرم اگ برنامه رو دانلود کردی صفحه اصلی زده یه ورزش ۴×۷ باسنه ک برای سفت شدنش هست.       ولی تو همون ردیف زده کپل مبتدی.    کپل متوسط.    کپل پیشرفته.      تو قیمت تمرینات هم زده باسن فرشته ک اونم یه تا سطح مبتدی . متوسط . پیشرفته داره    وقتی توضیحاتشو بخونی نوشته با این ورزش ها یک باسن بزرگتر و س.ک.س.ی من اونا میرم اسکات داره . ضربه باسن داره .و... 

تو باعث اکلیلی شدن قلب منی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون سیپروهیتادین و مخمر آبجو و جوانه گندم با هم بخورم‌ چیزیم‌نمیشه؟خطر مرگ نداره سه تاش با هم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اگه اصرار دارین مصرف کنین بکنین ولی من وظیفه خودم دونستم بگم همون ۶ ماهم چیزی نیست ک بخواد عوارض ن ...

خیلی وقتھ  قطع کردم اخه .وزنم برنگشت دارم وزنم میگیرم🌝.

تو مشکلت باسن  من سینه 🤦🏻‍♀️😂

من باسنم برجستھ نیست .ولی سینهام با اینکه لاغر اندامم تقریبا  خیلی بزرگن از مادر شوهرمم بزرگتر😂🌝۱۸ سالم بیش نی.

بیا تبادل کنیم 🤣🤣 من چاق بشم درست میشه سینه ام ولی لاغرم کلا ریز اندامم  یه دوست دارم 53 دو ...

مشکل منم همینه دانشگاه میرم هرجا میریم میگن دخترون کلاس چندمه یا مانتو هام تو تنم زار میزنه اصلا بد ۴۸بودم شدم۵۱

تکون نمیخوره اصلا روانیم کرده نمیدونی ک

سینه ورزش داره بزن میاره

این کھ عوارضش نیست ، اتفاقا اگھ اینجور نشی یعنی بھ بدنت نمیسازھ و چاق نمیشی. من ۶ ماه پیش تا ۲ ماه ...

خوبه ممنون

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

امیدوارم چاقم کنه اینش مهم نیس نمیدونی روزی چن تا بخورم؟

یادم نیست ولی فکرکنم من روزی دوتا میخوردم 

اما بخاطر خواب اور بودنش ادامه ندادم درس داشتم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بیا تبادل کنیم 🤣🤣 من چاق بشم درست میشه سینه ام ولی لاغرم کلا ریز اندامم  یه دوست دارم 53 دو ...

گلی همین برو تو مایکت یا بازار

ورزش بانوان در خانه بزن منم گرفتم ایشالاه با این درش بشیم

مشکل منم همینه دانشگاه میرم هرجا میریم میگن دخترون کلاس چندمه یا مانتو هام تو تنم زار میزنه اصلا بد ...

من 21 سالمه چهره امم کلا کوچیک میزنه همه فکر میکنن 16 سالمه 

ولی من از این بابت خوشحالم که خیلی کوچیک تر از سنم نشون بدم 😂😂