2777
2789
برای لاغری اره ولی افتادگی نه  ممکنه افتادگی رحم هم بیاره

بلاخره چربی های شکم و آب میکنه دیگه . انگار پایین نافم و یه بادکنک گذاشتن خیلی اعصابم خورد شده دیگه . افتادگی رحمم برای اونایی که میخوان باردار بشن خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره چربی های شکم و آب میکنه دیگه . انگار پایین نافم و یه بادکنک گذاشتن خیلی اعصابم خورد شده دیگه ...

افتادگی برای همه خوب نیست 

اگه هم میزنی خیلی شدید نباشه 

بله لاغر میکنه بستگی به سیستم بدنت داره که کجا رو زودتر لاغر کنه 

طناب زدن یه فعالیت کاردیو شدید هست که باعث تعریق و بالا رفتن ضربان قلب و نهایتا چربی سوزی میشه

اما برای لاغری موضعی به کار نمیره. ضمن اینکه در صورتی که آمادگی جسمانی کافی نداشته باشین ممکنه انجام طولانی مدتش باعث آسیب به زانو و حتی مسائلی مثل افتادگی رحم بشه

اینکه یه فرد لاغر زیرشکمش بزرگ باشه میتونه تو چندتا دسته قرار بگیره: اولی بحثهای عصبی مثل استرس، فشار کاری بالا، ناراحتی ها و اعصاب خردی ها مداوم هست. 

دومی بحث تغذیه ناسالم و عدم تحرک هست و سومی بحث ژنتیک

هر کدوم اینا رو میتونین به صورت جداگانه بررسی کنین

ولی در کل با داشتن یه رژیم غذایی خوب و یه ورزش با برنامه میتونین مشکل رو حل کنین.