2777
2789
عنوان

باردار باشید...

538 بازدید | 40 پست

اگه هفت هشت ماهه باردار باشید اقوام شوهرتون مراسمی مرثیه اینا دعوت کنند میرید من میگم مجبور نیستم با این شکم هرجا برم 

نظر و انتخاب شما چیه میرید مرثیه و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اگه دوسشون داشته باشم و اونا هم به من احترام بذارن و توی جمعشون بهم خوش بگذره میرم. در غیر این صورت هرگز

در مورد خانواده شوهر خودم هرگز نمیرم چون حتی دیدنشون حالمو بد میکنه

مرثیه چیه عزیز؟ یک نوع عزاداریه مذهبیه؟؟ 

اگر بله و در این مراسم قراره شیون و گریه ببینم ، و از طرفی باردار و پا به ماه هم باشم ، البته که نمیرم‌ . چون نه برای روحیه ی خودم خوبه و نه برای فرزندی که حمل میکنم. 

پیشنهاد من بشما اگر علاقه مند به دعا و عبادت هستی، دعا و عبادت در محیطی آرام و دلپذیر و آرامش بخش هست 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
بستگی داره اگه دوسشون داشته باشم و اونا هم به من احترام بذارن و توی جمعشون بهم خوش بگذره میرم. در غی ...

فامیل دورند وارد میشم با شکم گنده معذب میشم میگم الان میگند این با این وضعیت مگه مجبوره بیاد