2777
2789
عنوان

بیماری

56 بازدید | 14 پست

بچه ها معذرت میخام ۲ روزه اس*هال گرفتم ابکی ینی کامل ابه گلاب ب روتون هرچیم قرص دیفنوکسلات میخورم فایده نداره کته و ماست همه چی بچه ها چیکار کنم سرم بزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕طرف خودش مریضه ایمطوری استرس میدین شاید وباس

خوب وبا یه باکتریه که از اب آلوده یا میوه وسبزی خوب شسته نشده میگیرن طاعون که نیست .علایمشم اسهال ابکیه به مدت چند روزه  درمانشم او ار اس هستش که اب بدنت رو جبران کنه نمیدونم تصورت از وبا چیه دقیقا

خوب وبا یه باکتریه که از اب آلوده یا میوه وسبزی خوب شسته نشده میگیرن طاعون که نیست .علایمشم اسهال اب ...

عزیزم ببخشید ی ذره اعصابم بهم ریخته ازدست این مریضی فردا تولدمه قرار بود تولد بگیرم خیلی حالمو گرفته این قضیه هرکی هرچی میگه سریه جبهه میگیرم ببخشید حق باتوعه

عزیزم ببخشید ی ذره اعصابم بهم ریخته ازدست این مریضی فردا تولدمه قرار بود تولد بگیرم خیلی حالمو گرفته ...

بهتره بری دکتر حتما ابم زیادنخور چون اب خالی اسهالو شدید تر میکنه فقط او ار اس اگرم مثل کف هستش حتما ازمایش بده من پارسال همینجوری شدم  تب ولرز شدید واسهال ابکی ازمایش دادم  وبا نبود ولی ویروسی بود که اسمشو نمیدونم .اسهال دو روزه اونم ابکی واسه بدن خطرناکه