2777
2789
عنوان

حس ششم هستم بیا با جون دل جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی های منو میگی  آینده کاریم

احساس میکنم خوشتیپ  و برازنده و تو دل برو هستی

توی همین روزا یا خواستگار برای خودت یا از نزدیکانت میاد که خانواده های فوق العاده ای هستن

ی چیزی گم کردی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  

منم یکی بگه لطفا 😶

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
پشتکار داری پر حرفی و مغرور با اراده اهل گردش و تفریح  عاشق پیشه و موادب

شوهرم کی آشتی میکته

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰

عزیزم کی بارداری دارم حست کی میگه،ویژگی های منم بگو😊

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
اره برمیگرده  نزدیکانت مخصوصا پدر و مادر خیلی نگرانت هستن داخل چهره ات هم نور موفقیت وجود دار ...

فقط ب جون عزیزت بگو کعی خواهرم از بیمارستان لعنتی خلاص میشه میاد خونه¿

خودمم کعی باردار میشم بچه سالم میخام فقط

جنسیتش چیه