2777
2789

بابا خستم کردن من چه گناهی کردم با اینا تو یه خونم...کنکوریم هستم خیر سرم 

دیشب 4 ساعت نخوابیدم اومدم یه دو دقه چشامو روهم بذارم همششش جیغ میزنن با توپشون تو سروکله ادم میزنن...این موقع ظهر 

اعصابم به قدری خورده که الان نزدیکم بشن زندشون نمیذارم 

حالم از هرچی توپه هرچی فوتباله بهم میخوره...کدوممم خری این فوتبالو اختراع کرده...اسایش نداریم بخدا  

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش نفهمیدم فوتبال چه جذابیتی داره همه دنبال یه توپ بدو بدو دارن 

همینو بگو...یا همش شبکه ورزشه یا توپ به دست خونه رو کردن زمین بازیشون

اگه اتاق داری برو اتاق درم ببند با مامانت اتمام حجت کن اگه قبول نشم نگی چرا اگه به هیچ سراطی مستقیم ...

تو همین فکرم ولی کتابخونه از خونمون دوره نمیصرفه 

فایده ای نداره هیچوقت خونه ساکت نیست...یا صدای این دوتا بچه است یا پدر گرامی بلند بلند با گوشیش حرف مییزنه خود مادر بنده هم تلویزیونو تا ته زیاد میکنه موقع فیلم دید بعدم بهشون برمیخوره چقدر بی اعصاب و بداخلاق شدی     احساس میکنم به زودی قراره دیوونه شم