2777
2789
عنوان

۶روز عقب انداختم چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 21 پست
ببین مم چون هورمون ازادسازی دارم و خر ماه بدنم خودش ازاد میکنه نیازی به امپول نداشتم.حتی بارداری اول ...

۲۰ روز بیشتر نیست قتل محسوب نمیشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شرایطش رو ندارم بخدا 😭 متاهلم یه پسر دارم  

من در جایگاهی نیستم بخوام نصیحت یا سرزنش کنم عزیزم😓😔

دعا میکنم خدواند بهترین تصمیم و مسیر رو جلو پات بزاره

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ روز بیشتر نیست قتل محسوب نمیشه

هر جور دلت میگه عمل کن عزیزم

من نه تایید میکنم و نه رد میکنم

فقط چون مادر خودم رو دیدم یه ذهنیت خیلی بدی ازین دارم

وگرنه منو ببخش

هر جور خودت صلاح زندگیتو میدونی عمل کن ولی به حرف دلت گوش کن

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
برو سونو یا کیست زدی یا بارداری

خاک تو سرم کیست😭😭😭😭نه خدا نکنه

کیست علامت یا درد خاصی نداره؟؟

اخه سینه درد هم هسنم‌یکهفته س

بابا ده تا تست زدم منفی ان باردار کجا بود

هر جور دلت میگه عمل کن عزیزم من نه تایید میکنم و نه رد میکنم فقط چون مادر خودم رو دیدم یه ذهنیت خی ...

ممنون 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هر جور دلت میگه عمل کن عزیزم من نه تایید میکنم و نه رد میکنم فقط چون مادر خودم رو دیدم یه ذهنیت خی ...

میشه تجربه مادرتون رو بگین