shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 عنوان ۶روز عقب انداختم چی کار کنم؟ 264 بازدید | 21 پست سلام خانمها من اینماه کلومیفن خورده بودمو همیشه همیشه از بدو بلوغم سیکلم ۲۸روزه منظم بودمن باید ۲۱آذر میشدم ولی هنوز نشدمتستهامم منفیچی بخورم زود بشم؟؟😭زعفران و رازیانه و اب زردچوبه هم خوردمابقورههر چی که قاعدده اور بوده از دیروز دارم میخورم دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده 1402/10/27 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25326 اگه هفته اول هم باشی با این مواردی که گفتی سقط میشه؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 با تجربه ها بگین چی بخورم زود عمل کنهخستم ازین وضعیتاصلا حالتای پرودیم ندارم😟😓فقط سینه درد که یکهفته س دارم دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 آمپولم زدی نه عزیزمهنوز به پزشک مراجعه نکردماگر طبیعی نشم و خیلی طول بکشه میرم.اون مرحله اخر دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 اگه هفته اول هم باشی با این مواردی که گفتی سقط میشه؟ نیستم اخهیک هفته س بی وقفه هررر روز تست میزنم منفی میشهاگر ذره ای شک داشتم میرفتم ازمایش دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25326 نیستم اخه یک هفته س بی وقفه هررر روز تست میزنم منفی میشه اگر ذره ای شک داشتم میرفتم ازمایش من برای خودم میخوام😭 «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 با تجربه های سایت کجان اخهاین همه اونایی که نامنظم هستن و عقل میندازین چیکار میکنید خوووب دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
sama_1394 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4094 نه عزیزم هنوز به پزشک مراجعه نکردم اگر طبیعی نشم و خیلی طول بکشه میرم.اون مرحله اخر معمولا با کلومیفن آمپولم میدن که کیست نشه .اگه مطمئنی باردار نیستی بشین چای زعفرون دارچین زنجبیل با خرما و شیره بخور تا فردا پریود میشی خدایا شکرت بالاخره...
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48157 تنبلی تخمدان نداری؟یا کیست؟ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 من برای خودم میخوام😭 نکن عزیزم😔😔اصلا نکنمگراینکه مجرد باشیقتل نفس محسوب میشه و تا اخر چرخه زندگیت عواقبش همراه زندگیت هستمن دیدم که میگم بهت دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 تنبلی تخمدان نداری؟یا کیست؟ نه هیچی دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 معمولا با کلومیفن آمپولم میدم که کیست نشه .اگه مطمئنی باردار نیستی بشین چای زعفرون دارچین زنجبیل با ... ببین مم چون هورمون ازادسازی دارم و خر ماه بدنم خودش ازاد میکنه نیازی به امپول نداشتم.حتی بارداری اولمم بدون امپول باردار شدم ماه دوم..سابقه کیست و عقب انداختنم نداشتم تا به الان دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25326 نکن عزیزم😔😔اصلا نکن مگراینکه مجرد باشی قتل نفس محسوب میشه و تا اخر چرخه زندگیت عواقبش همراه زند ... شرایطش رو ندارم بخدا 😭متاهلم یه پسر دارم «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 معمولا با کلومیفن آمپولم میدم که کیست نشه .اگه مطمئنی باردار نیستی بشین چای زعفرون دارچین زنجبیل با ... از دیروز پاره کردم خودمو با دارچین و زعفران و رازیانهامروز صبحپ ناشتا یک لیوان اب زردچوبه خوردم تو همین سایت خوندم خیلی خفنه و دو سه ساعته خونریزی میارههیچی به هیچی دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده