2777
2789
عنوان

۶روز عقب انداختم چی کار کنم؟

264 بازدید | 21 پست

سلام 

خانمها من اینماه کلومیفن خورده بودم

و همیشه همیشه از بدو بلوغم سیکلم ۲۸روزه منظم بود

من باید ۲۱آذر میشدم ولی هنوز نشدم

تستهامم منفی

چی بخورم زود بشم؟؟😭

زعفران و رازیانه و اب زردچوبه هم خوردم

ابقوره

هر چی که قاعدده اور بوده از دیروز دارم میخورم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

اگه هفته اول هم باشی با این مواردی که گفتی سقط میشه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

با تجربه ها بگین چی بخورم زود عمل کنه

خستم ازین وضعیت

اصلا حالتای پرودیم ندارم😟😓فقط سینه درد که یکهفته س دارم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپولم زدی

نه عزیزم

هنوز به پزشک مراجعه نکردم

اگر طبیعی نشم و خیلی طول بکشه میرم.اون مرحله اخر

اگه هفته اول هم باشی با این مواردی که گفتی سقط میشه؟

نیستم اخه

یک هفته س بی وقفه هررر روز تست میزنم منفی میشه

اگر ذره ای شک داشتم میرفتم ازمایش

نیستم اخه یک هفته س بی وقفه هررر روز تست میزنم منفی میشه اگر ذره ای شک داشتم میرفتم ازمایش

من برای خودم میخوام😭

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

با تجربه های سایت کجان اخه

این همه اونایی که نامنظم هستن و عقل میندازین چیکار میکنید خوووب

نه عزیزم هنوز به پزشک مراجعه نکردم اگر طبیعی نشم و خیلی طول بکشه میرم.اون مرحله اخر

معمولا با کلومیفن آمپولم میدن که کیست نشه .اگه مطمئنی باردار نیستی بشین چای زعفرون دارچین زنجبیل با خرما و شیره بخور تا فردا پریود میشی

خدایا شکرت بالاخره...

من برای خودم میخوام😭

نکن عزیزم😔😔اصلا نکن

مگر‌اینکه مجرد باشی

قتل نفس محسوب میشه و تا اخر چرخه زندگیت عواقبش همراه زندگیت هست

من دیدم که میگم بهت

معمولا با کلومیفن آمپولم میدم که کیست نشه .اگه مطمئنی باردار نیستی بشین چای زعفرون دارچین زنجبیل با ...

ببین مم چون هورمون ازادسازی دارم و خر ماه بدنم خودش ازاد میکنه نیازی به امپول نداشتم.حتی بارداری اولمم بدون امپول باردار شدم ماه دوم..

سابقه کیست و عقب انداختنم نداشتم تا به الان

نکن عزیزم😔😔اصلا نکن مگر‌اینکه مجرد باشی قتل نفس محسوب میشه و تا اخر چرخه زندگیت عواقبش همراه زند ...

شرایطش رو ندارم بخدا 😭

متاهلم یه پسر دارم 

معمولا با کلومیفن آمپولم میدم که کیست نشه .اگه مطمئنی باردار نیستی بشین چای زعفرون دارچین زنجبیل با ...

از دیروز پاره کردم خودمو با دارچین و زعفران و رازیانه

امروز صبحپ ناشتا یک لیوان اب زردچوبه خوردم تو همین سایت خوندم خیلی خفنه و دو سه ساعته خونریزی میاره

هیچی به هیچی