2777
2789
عنوان

انسولین تو بارداری

333 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم،کیا تو بارداری با قند خون ناشتا۹۲دکتر براشون انسولین تجویز کرد؟

روزی چند واحد زدین؟

ما خاندانا مستعد قندیم تو بارداری متاسفانه

من ۱۰۵ بود برام انسولین نوشت. یکماه با دربسته آمپولو میزدم رو رونم و بازوهام تازه دردهم داشت شوهرم جاشو ماساژ میداد😂.ولی چون تلقین میکردم و رعایت کردم بعد از یکماه قندم اومد پایین😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰۵ بود برام انسولین نوشت. یکماه با دربسته آمپولو میزدم رو رونم و بازوهام تازه دردهم داشت شوهرم ج ...

لعنتی با در بسته چجوری درد داشتههههههه؟

شوهرتممممم ماساژ می‌داده تازه😁🤣

چ جالب عجب فیلمی بودی🤣🤣 با۱۰۵ روزی چند واحد برات نوشته بود؟

روزی یبار صبح باید میزدم. بعدش آز دادم شده بود ۹۵ دکترم دوباره تجویز کرد یه ماهم زدم دیگه ماه هشتم زایمان کردم. کلا گذاشتمش کنار

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
لعنتی با در بسته چجوری درد داشتههههههه؟ شوهرتممممم ماساژ می‌داده تازه😁🤣

بخدا درد داشت رنگم میپرید جاشم قرمز میشد . فکر کن یک ماااه من همینجوری الکی فشارش میدادم رو پوستم جیغ جیغ میکردم😂😂

قبل بارداری باز قند داشتی یا نه

نه نداشتم. بعدش هم رفع شد