2777
2789
عنوان

مهمانی

140 بازدید | 18 پست

عمه ب همسرم جمعه میاد اینجا یه شب شام میاد بمونه چون وقتش محدوده وگرنه بیشتر میموند چه مدل غذاهایی براش بذارم به نظرتون 

اولین باره همو میبینیم ولی قبلا ویدیو کال داشتبم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چلو گوشت زرشک پلو بامرغ قرمه مرغ شکم پر فسنجان

میخوام چند مدل غذا دریت کنم زرشک پلو و چلو گوشت رو میذارم با یه غذای ایتالیایی پاستایی پیتزایی چیزی که خودم بخورم

میخوام چند مدل غذا دریت کنم زرشک پلو و چلو گوشت رو میذارم با یه غذای ایتالیایی پاستایی پیتزایی چیزی ...

عالیه اینجوری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میخوام چند مدل غذا دریت کنم زرشک پلو و چلو گوشت رو میذارم با یه غذای ایتالیایی پاستایی پیتزایی چیزی ...

هم پاستا خوبه هم پیتزا

ببین کدومش برات راحت تره و زیاد خسته نشی که اومد حال و انرژی حرف زدن داشته باشی ، سرحال و شاد باشی تا راحت باشه تو خونت

غذای رسمی و مجلسی  سالاد رسمی تر  و اگر حوصله وبودجه داری ژله هم درست کن تعداد غذا ک ...

غذای رسمی و مجلسی چی میشه؟ 

اخه من زیاد خودم تو خونه ترجیح میدم فست فود بخورم در کل با غذاهای برنجی اینا میونه ی خوبی ندارم

هم پاستا خوبه هم پیتزا  ببین کدومش برات راحت تره و زیاد خسته نشی که اومد حال و انرژی حرف زدن د ...

میخوام چند مدل غذا باشه کباب هم میذارم براشون چون خودشون خیلی تجملاتی ان  کباب هم میذارم پاستا  هم میذارم چون بچه ها فکر نکنم برنج دوست داشته باشن عین خودم 

غذا رو خودم دست تنها درست نمیکنم دوستام هستن همه کمک میکنن

غذای رسمی و مجلسی چی میشه؟  اخه من زیاد خودم تو خونه ترجیح میدم فست فود بخورم در کل با غذاهای ...

چلو گوشت و زرشک پلو خوبن، اگر برنجتو دومدل کنی عالی میشه یه مدل که همون برنج سفید یکیم باقالی پلو بپز با چلوگوشت بخورن