آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 عنوان عقب انداختن پریودی... 89 بازدید | 11 پست سلام عزیزان من قرص متورفین استفاده میکنم و چند ماهی میشه که روز های پریودی منظم شده در حال حاضر دوروزه پریودم عقب انداختم. هیچ علائمی هم ندارم. امکان داره باردار باشم؟ الان برم آزمایش بدم یا زوده؟؟؟؟ میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏 1402/10/27 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسے عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 11497 نخوندم ولی اگه میای پریود نشی شکلات تلخ باور میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 نخوندم ولی اگه میای پریود نشی شکلات تلخ باور دوس دارم باردار باشم😂 میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏
آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 متورفین براچی میخوری برا اینکه pcoهستم میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏
آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 متورفین براچی میخوری در واقع اسمشو اشتباه تایپ کردم. متفورمین میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏
آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 انشاالله که باشی خدا از زبونت بشنوه. انشاءالله میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏
دلارام۷۱۶۱ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2826 ایشاالله که بارداری😍😍اول بیبی چک بزن اگه مثبت بود بعد برو ازمایش منم روز ۲۴ سیکلم، هیچ علامتی ندارم😢بیبی زدی تگم کنا تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 ایشاالله که بارداری😍😍 اول بیبی چک بزن اگه مثبت بود بعد برو ازمایش منم روز ۲۴ سیکلم، هیچ عل ... چشم. انشاءالله که به حق خانم فاطمه زهرا علیهاالسلام شماهم به زودی زود دامنتون سبز بشه🙏🌹 میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏
دلارام۷۱۶۱ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2826 چشم. انشاءالله که به حق خانم فاطمه زهرا علیهاالسلام شماهم به زودی زود دامنتون سبز بشه🙏🌹 آمیننن😍همچنین برای خودت عزیزم، الهی که خیلی زود خدا بهت نی نی سالم و صالح بده تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
آتناااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 230 آمیننن😍 همچنین برای خودت عزیزم، الهی که خیلی زود خدا بهت نی نی سالم و صالح بده انشاءالله با دعای خیر شما❤️ میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏