2777
2789

نهایتا 4سال

بچه های من شش سال تفاوت سنی دارن خیلی سخته واسم،

چون اولی کارای مدرسه ش رو باید انجام بده، ولی کوچیکه نمیزاره اذیتش میکنه خیلی 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تنهاست تا اون موقع 

نه چرا تنها پارک میره باشگاه میره باهم میگردیم با منو باباش بازی میکنه بعد من اصلا معتقدم نباید به خاطر بچه اول دومیو اورد باید از لحاظ شرایط روحیو مالی اوکی بود بعد بچه مه اسباب بازیه

نه چرا تنها پارک میره باشگاه میره باهم میگردیم با منو باباش بازی میکنه بعد من اصلا معتقدم نباید به خ ...

از نظر دوست و هم بازی بودن بچه ها میگم که جور نیستن با هم بازم هر جور شرایط خودتون هست 

اره اینم هست انشالله که با هم بسازن نشد که زودتر اقدام کنم😕

پدرمنو دراوردن. همجنس هم هستن 

شماهم دیگه نزار دیرتر از این بشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مبارکه انشالله سالم به دنیا بیاد😍

فدات ممنون، ان شاالله خدا به وقتش‌ به همه نی نی سالم و صالح بده

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40