2777
2789
عنوان

در راستای تایپیکی که درمورد افغانها زدی و تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 57 پست
فکر کن میگه اروپایی و آمریکایی انگار چه خری هستن اونا

کی میگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای یه افغانی معلومه اروپا و امریکا خیلی حرفه ولی برای ما پشیزی نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ما هرچیم ک باشیم عرضه ی دفاع از کشور خودمونو داشتیم چندین و چند ساله شهید دادیم و میدیم ن مث ای افغانیای زبون دراز پررو ک خودشو آویزون از هواپیما از دست ی مشت دمپایی ب پا و شپشو فرار کردن حالا خط و نشونم میکشه زنیکه 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

حق داره عصبی بشه دختره خیلی بد به ایرانی ها توهین میکرد من که همیشه  ریلکسم عصبی شدم

خب فرق ادمها توی همین توانایی کنترل رفتار هست

آیا عصبی شدن ایشون و فحش دادنشون باعث میشه وجهه ما بهتر بشه؟ نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه خانم افغانی گفت برید ببینید دید اروپایی و آمریکایی ها به شما چیه

بببین دید کشورهای دیگه هر چقدر که نسبت به ما بد باشه به اندازه دید بدی که ما نسبت به افغانیا داریم نیستش اینا یه مشت آدمی هستند که بی‌سوادن دور از تمدنند بدون فرهنگن بدون پولن هیچی ندارن گدا گرسنه از کشور خودشون فرار می‌کنن میان اینجا به نظرت ارزش داره وقت می‌ذاری با اینا می‌جنگی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
حق داره عصبی بشه دختره خیلی بد به ایرانی ها توهین میکرد من که همیشه  ریلکسم عصبی شدم

خبرنگارشونم گفت چند وقته دیگه ایران مال ما میشه شما که زاد و ولد نمی‌کنین نسلتون منقرض میشه...از اون موقع از افغانیا متنفر شدم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یه خانم افغانی گفت برید ببینید دید اروپایی و آمریکایی ها به شما چیه

کاش بهش میگفتی اگر اونا دیدشون نسبت به شما خوبه، پس نیاین اینجا. برید همونجا که دوستون دارن اینجا چکار میکنین 

خب فرق ادمها توی همین توانایی کنترل رفتار هست آیا عصبی شدن ایشون و فحش دادنشون باعث میشه وجهه ما به ...

من کاری به افغانی ها ندارم

ولی غربی‌های دزدو آدم نمیبینم

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

و جالب اینه این افغانی‌هایی که فرار می‌کنند میان ایران جز اقوام هزاره هستند و هزاره‌ها رو توی همون افغانستان هم خودشون به رسمیت نمی‌شناسنشون بعد شما چرا با همچین آدمایی بحث می‌کنید

اونم با حمله ی دیشب👏

و قبلیش 

صددرصد

ما آدمای بزرگی داریم که کمم نیستن⁦❤️⁩

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه هااا یه لحظه گوش کنید

یه کلیب بخش شده تو اینستا یه زنیکه افغان امده

به ایرانیا توهین میکنه بعد میگه به زودی نسلتون منقرض

میشه

حتی این امریکا اروپا از ایران تقلید میکنن کم خودتونو

تحقیر کنید هیچ کشوری به اندازه ایران فرهنگ و تمدن نداره

و نخاهد داشت