2777
2789
عنوان

خانوادتون چطور ادمایی هستن

286 بازدید | 36 پست

خانوادم اصلا به درد هم نمیخورن فقط وقتی مشکل دارن برام زنگ میزنن  الان که مریضم حتی گفتم با من بیایین دکتر نیومدن گفتن کار دارم نمیتونم بیام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو دارم و بچه های عزیزم و😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من با ازدواجم راهمو ازشون جدا کردم

و این بین خب چالش‌هایی هست دیگ

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

خونواده م خوبن اما خیلی وقته سعی کردم روی پای خودم باشم و از کسی انتظار نداشته باشم جز خدای بالای سرم،زندگی اینطوری شیرین تره😊

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خدایی خیلی هوامو دارن  خواهرم جونشم بخوام واسم میده  داداشمم همینطور

خوش بحالتون  خواهرم یک کوچه از من پایین هستش هر چی میگم بیا بریم دکتر نمیاد خونه دار هم هست بیکاره

خونواده م خوبن اما خیلی وقته سعی کردم روی پای خودم باشم و از کسی انتظار نداشته باشم جز خدای بالای سر ...

حرفتون درسته ولی وقتی مریض باشی تا در مطب نتونی بری کی باید باشما بیاد

به نظرم هر چی ما آدما توقعاتمون رو ازهمدیگه کم کنیم زندگی راحت تری خواهیم داشت.متاسفانه خیلی از ماها فقط نگاه میکنیم ببینیم دیگران واسه ما چیکار میکنن من خودمم حتی شده اینجوری بودم و اذیتم شدم وقتی دیدم دیگران مطابق میلیم رفتار نمیکنن.چقد خوبه ماها به خودمون متکی باشیم‌.شما که گفتی خواهرت نزدیکته ولی باهات نمیاد دکتر شاید واقعا حال وهوای بیمارستان ومطب اذیتش کنه یا یه چیز دیگه که ما نمیدونیم.