2777
2789

من کیست داشتم و قرص ضد بارداری میخوردم ۶۰ روز که شد قرص رو ول کردم نخوردم راب*طه داشتیم و جلوگیر نکردیم میترسم حامله شم🥲حس میکنم انگار تپش قلب گرفتم دعاکنید برام

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما زنا چقد بدبختیم باردارم میشیم جای حس شیرین بارداری همش استرس حال بد ک قلبش میزنه ک سالمه ک ال ...

😭خیلی دلم پره امشب از تپش قلب خابم نمیبره یه حسی دارم نمیدونم چمه

منه بدبخت چی بگم بعد ۲ تا سقط الان باردارم نمیدونم این چی میخواد بشه دارم دیونه میشم

منم یه سقط داشتم دیروز تستم مثبت شد الان بی خواب شدم و دلدرد دازم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

منه بدبخت چی بگم بعد ۲ تا سقط الان باردارم نمیدونم این چی میخواد بشه دارم دیونه میشم

میدونی چیه ۱۹ سالمه من کلی ارزو هدف داشتم برای زندگیم خیلی خستم من یه آدم بی عرضم 😭اگه نبودم درسم میتونستم کناررسختیا بخونم اصن نمیشه خسته شدم دیگه از عذاب وچدان

عزیزم شما بچه چندمتونه

میدونی چیه ۱۹ سالمه من کلی ارزو هدف داشتم برای زندگیم خیلی خستم من یه آدم بی عرضم 😭اگه نبودم درسم م ...

درس چیه بابا 

فوق لیسانس گرفتیم کردیم کجامون

منم ۱۹ سالم بود ازدواج کردم

ب این فک کن همسنای تو ارزو دارن شوهر کنن

چه برسه بچه دست گل

بخدا تو درس هیچی نیست الکی اینجوری نکن با خودت

تو از خیلیا جلو تری خیلی زود سرو سامون گرفتی 

خانم شدی بخدا ک خیلیا دوس دارن الان جات باشن

الان از زندگیت لذت ببر فقط

عزیزم بچه چندمته

اول اگه بچه ای درکارباشه☺️ بی بی چکم مثبت شده تازه یه روز تاخیر داشتم فعلا

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من ندارم بچه الانم باردارم هنوز ب مرحله قلب نرسیده ببین یکش این از خدا شاکر باش ک بی دردسر نی نی ...

🥲من ناشکری نمیکنم ابجی 

ان شاءالله این یکی صحیح سالم باشه به هیشکی نگو بنظرم 

مردم الان چش دیدن ندارن 

میدونی چرا حالم بده 

من سنم پایینه الان انقدررمریضی دارم بعد درسم مونده همیشه خدا بخاطر همسر که ..... داره ناپاکم من خیلی میترسم این نطفه اینطور بسته شه همش بعد رابطه خون میبینم یه هفته بود لکه میدیدم بخدا کم اوردم یبار نشد پاک شم بشینم نمازم سروقت باشه بخدا من بنده ی بدی نیستم چرا حال روزم اینطور شد