2789

خانم‌ها اگر دسر خوشمزه ای که تا حالا درست کردین که هم خوشمزه باشه و هم ظاهرش خوب باشه ممنون میشم اسمش رو بگین و ترجیحا دسر سبک و لایت باشه( تیرانیسو و جیزکیک و کلا چیزی که توش بیسکویت و کیک باشه نگین)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تازگی مهمونی داشتم دو تا دسر خوب درست کردم.

یکیش تیرامیسو بود که خیلی راحت بود و عالی شد و یکی هم مهلبیه با یه لایه کدو حلوایی

همه خوششون اومده بود

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من تازگی مهمونی داشتم دو تا دسر خوب درست کردم. یکیش تیرامیسو بود که خیلی راحت بود و عالی شد و یکی ه ...

محلبی با کدو اسم دسر بود؟ رسپی اگه داری ممنون میشم عکسش رو بفرستی🌸

پاناکوتای چی؟ وانیلی؟

وآنیلی برای من از همه خوشمزه تره

اگه میخوای آمادشو بگیری حتما سس توت فرنگیشم بریز خیلی لذیذه 

اگه میخوای خودت درستش کنی یه کرم کاراملی سبک با خامه و کارامل برای روش درست کن

خانم آقای دکتر
 محلبی با کدو اسم دسر بود؟ رسپی اگه داری ممنون میشم عکسش رو بفرستی🌸

بله. مهلبیه با کدو

برای مهلبیه برای هر دو نفر یه قاشق ارد میخواد و یه لیوان شیر و یه قاشق خامه. 

من ارد برنج استفاده میکنم چون سبک تر و خوشمزه تره. اول ارد رو تفت میدم، حدود ۳، ۴ دقیقه یا حتی کمتر، رنگ ارد نباید عوض بشه. فقط داغ بشه تا طعم خامی نده. بعد میزارم از حرارت بیافته. بعد شیر و خامه و شکر (بسته به ذائقه خودتون) رو اضافه میکنم و برای مثلا ۵ قاشق ارد برنج، یک قاشق نشاسته ذرت هم میریزم و قشنگ هم میزنم و بعد شعله زیرشو روشن میکنم و مدام هم میزنم تا جوش بیاد، یه ذره گلاب میریزم و میزارم به غلظت برسه. حدود ۳۰ ثانیه تا یه دقیقه بجوشه کافیه. با ملاقه می ریزم توی ظرفای تک نفره و بعد یخچال.

برای لایه کدو. کدو تنبل رو با یه ذره آب بپز تا ابش خشک بشه. خیلی ابکی نباشه. شکر بپاش. پودر ژلاتین رو با چند قاشق اب بنماری کن و کاملا حل کن. به کدو اضافه کن. اینو روی مهلبیه که خنک شده بریز و صاف و صوف کن و بزار یخچال تا ببنده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بله. مهلبیه با کدو برای مهلبیه برای هر دو نفر یه قاشق ارد میخواد و یه لیوان شیر و یه قاشق خامه.&nbs ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و برام تایپ کردی🌸🙏😘 معلومه خوشمزه هست و دقیقا الان فصل چنین دسرهایی هست

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و برام تایپ کردی🌸🙏😘 معلومه خوشمزه هست و دقیقا الان فصل چنین ...

خواهش عزیزم. خودم درست کردم بقیه خیلی خوششون اومده بود. با دارچین محشر میشه. امیدوارم شمام اگه درست کردی، خوشت بیاد 😍😍