2777
2789
عنوان

از اولین کراشتون چ خبر 🌝

92 بازدید | 10 پست

بگید سرگرم شیم .خودم پسر دوست داییم بود ک کلی از من بزرگتر بود .الآنم چندین ساله ندیدمش هر وقت یادم نیفته کلی ب بی عقلی اون موقعم میخندم 

کلا تا قبل از پونزده سالگی من کراشام ماهانه عوض میشد 😐خداروشکر میکنم ک هم بچه بودم هم  اهل رل زدن نبودم و فقط خیالی بود وگرنع الان چ جوری می‌تونستم سرمو بالا بگیرم 😐

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

10 11سال ازم بزرگتره درحال حاضر پارتنرم انشالله بشه شوهر و بابای بچهامم    

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

10 11سال ازم بزرگتره درحال حاضر پارتنرم انشالله بشه شوهر و بابای بچهامم      

آمیییننننن

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کراشم یا عمو پورنگ بود یا عمو فیتیله ای دقیقا یادم نیس ولی به سرعت باد کراشام عوض میشدن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اولین کراشم یا عمو پورنگ بود یا عمو فیتیله ای دقیقا یادم نیس ولی به سرعت باد کراشام عوض میشدن

وای دقیقا 

تا قبل اینکه عقلم درست بشه رو داداشم کراش بودم هی میگفتم بزرگ شدیم بیا منو بخر زنت بشم یادش بخیر پ ...

ای خدا 🥲😂

جانسون استاتهام

خیلی جذابه 😁

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃