2777
2789

سلام من. میخام چاق شم الان اشتراک. کرفس رو خریدم این صفحه اومده یعنی باید اینا رو بخوریم ؟من تحت وب هستم البته 

من فک کردم هرچی خوردیم باید بزنیم خودش حساب میکنه چقد کالری داره 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازکیل ازمجا بیارم اخه؟؟

چون خریدی رژیم داده من نخریدم برا لاغری طبق کالری شماریش پیش رفتم

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
چون خریدی رژیم داده من نخریدم برا لاغری طبق کالری شماریش پیش رفتم

تحت وبه یا اپلیکشنه ؟برامن اونجوری نیس اصلا کالری شمارو اینا نداشت 

راستی میشه همزمان با کاربری خودت رو دوتا گوشی باشی؟؟

چه چیزا والا این جوز چیزا باید باشه که بخوری بعدش تو که همش باید تو اشپز خونه در حال اماده کردن وعده ...

من همینجوریشم از کاره زیاده لاغریم دوتا بچه کوچیک دارم الان اینو خریدم بلکه مجبپرشم بخورم 

تحت وبه یا اپلیکشنه ؟برامن اونجوری نیس اصلا کالری شمارو اینا نداشت  راستی میشه همزمان با کا ...

من اپلیکیشن زیره رو داشتم باش ۲۰ کیلو کم کردم اونم ولی داشت اینجوری اشتراک بخری بت رژیم بده من نگرفتم ولی 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
من اپلیکیشن زیره رو داشتم باش ۲۰ کیلو کم کردم اونم ولی داشت اینجوری اشتراک بخری بت رژیم بده من نگرفت ...

درسته ممنون عزیزم