2777
2789

سلام دوستان ،پوستم خیلی سریع داره چروک میافته ،سنم ۴۲هستش ولی پوستم اینجوری نبود،خیلی نگرانم ،مخصوصا سمت راست صورتم ،کسی تا بحال شنیده که چرا پوست سریع شروع به پیر شدن میکنه ،دوستام پنجاه رو دارن ولی یه خط توی صورتشون نیست خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید ،دکتر هم رفتم چیزی نگفت   

چون دوستاتون به خودشون میرسن
کرم ضد چین و چروک و کرم دور چشم و....
نخ لیفت و بوتاکس و....
شماهم به خودتون برسین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چون دوستاتون به خودشون میرسن کرم ضد چین و چروک و کرم دور چشم و.... نخ لیفت و بوتاکس و.... شماهم به خ ...

نه بخدا کاری نمیکنن ،اتفاقا من دور چشم استفاده میکنم ولی کرم ضد چروک استفاده نمیکنم ،کرم ضد چروک تاثیری دار؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا کاری نمیکنن ،اتفاقا من دور چشم استفاده میکنم ولی کرم ضد چروک استفاده نمیکنم ،کرم ضد چروک تاث ...

قسم نخورین...
چون من مطمئنم که کاری میکنن!!!
بله تاثیر داره
ولی یه دکتر پوست برین
کمکتون میکنه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بین دو ابروم تا یک ماه ویش یه خط هم نداشتم الان خیلی زیاد چروک شده ،انگار پوستم از تو داره ترک میخوره خیلی اعصابم خرابم ،پوستم رو که با دست میکشم میبینم پر از ترک شده متاسفانه

قسم نخورین... چون من مطمئنم که کاری میکنن!!! بله تاثیر داره ولی یه دکتر پوست برین کمکتون میکنه

اخه خواهر شوهرم هم همینطور هستش اونو دیگه خبر دارم سنش ۴۹ خیلی خوبه تکون نخورده ،دکتر رفتم ولی فایده ای نداشته ،خواستم ببینم کمبود ویتامینی چیزی میتونه اینقدر تتثیر داشته باشه ،؟

اخه خواهر شوهرم هم همینطور هستش اونو دیگه خبر دارم سنش ۴۹ خیلی خوبه تکون نخورده ،دکتر رفتم ولی فایده ...

خواهر شوهرتونم نمیاد بگه چه کارهایی میکنه
شاید هم زندگی ارومی داشتن
به هرحال سن که میره بالا چین و چروک طبیعیه
اگه میخواین جوون بمونین باید به خودتون برسین...

کرم ضد چروک میتونه این خطها رو برطرف کنه ؟کرم ضد چروک خوب سراغ دارید ؟ببخشید مزاحمتون شدم سوال میپرسم خیلی ممنونم از راهنماییتون و پاسخگویتون ،یه ضد لک خارجی دکتر بهم داد بیشتر صورتم لک شد ،همه لکها زیاد شدن یه لک نداشتم هم چروک متاسفانه 

من تو کرج  و تهران(هردو جا هم مطب دارن)دکتر رعنا راد رو میشناسم...کارهای زیبایی انجام میدن
میتونین اول برین پیششون اگه خط خنده دارین پرش کنن...براتون یه سری کارهای جوانسازی انجام بدن...
بعد میتونین با کرم و اینطور چیزها از پوستتون مراقبت کنین
میتونین پیجشون رو دنبال کنین خودتون کارهاشون رو ببین که از کیفیت کارشون مطمئن بشین
بنظرم اول باید یه سری کارهای جوانسازی انجام بدین
که چین و چروکی که الان دارین رفع بشه
بعد با استفاده از روتین پوستی از پوستتون مراقبت کنین
این بهترین کاره
برین پیش دکترهای زیبایی شهرتون

کدوم شهری؟

من تا بحال بوتاکس پیشانی انجام ندادم ،اگه پیشونیم رو بوتاکس کنم این خطوطی که بین دور ابرو ولی روی پیشونیم افتاده رفع مبشه ،منظورم یه سانت بالاتر از ابروهام افتاده