2777
2789
عنوان

مامانا کمک...بچه م شیر خشکی شده..

79 بازدید | 8 پست

سلام من چهارده روزه زایمان کردم.سزاربن

سینه م هیچی‌نوک نداره

شبی ک توی بیمارستان بودم انقد دخترم سینه مو نگرفت که مجبور شدم لهش شیر خشک بدم

بعد از اون دیگ سینه مو نگرفت

دوس دارم بهش شیر بدم اگه بنظرتون میشه بهم بگید که چیکار باید بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دائم نوک سینه تو ماساژ بده و به بیرون بکش چند روزی شیر دوش برقی اجاره کن بیار خونه و هر دوساعت بنداز ب سینت ک هم شیرت ب جریان بیوفته هم نوک سینه بیاد بیرون. 

و در حالت های مختلف نوزادو وادار ب شیر خوردن کن. ان شاءالله ک موفق بشی

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
عذاب وجدان دارم حس میکنم ضعیف میشه

از قضا شیر خشک همه ویتامین هارو داره من شیر خودمو دادم بچه ام به شدت لاغر شده چون مقوی نیس شیرم چون بچه ام حساسیت داره به اکثر مواد غذایی نمیتونم بخورم و شیرمم ندارم شیشه هم نمیگیره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

عزیزم منم تجربه خیلی وحشناکی از درد و زخم نوک سینه داشتم دقیقا نوک سینه ندارم و تا دوماه با جیغ و گریه شیر میدادم چون نوک نداشت سینه بیچاره منو تو شیر دوش انداختن تو سرنگ انداختن فشار میدادن بلکه یکم نوک دربیاره دهن بچه بره و سینمم روز به روز بد وبد تر شد تا جایی که انقدر بچه نتونست درست مک بزنه زخمش وخیم شد یکی از سینه هام عفونت کرد حتی یه قطره شیر نیومد و شیر پس زد حالم به شدت بد بود خوب من خیلی شیرم زیاد بود و چرب مثلا روزی دوبار الی سه بار فقط دوش میگرفتم انقدر که شیر میرفت بیرون انقدر حالم بد بود که نمیتونسم از جام تکون بخورم حتی یه ظرف بشورم فقط تنها چیزی که فهمیدم این بود که اصلا سینه تو شیر دوش و چه میدونم سرنگ نره که بخواد نوک دربیاره فقط باید تو دهن بچه باشه تا به فرم سینت عادت کنه بعد از چند ماه نوکش درمیاد بخدا سینتو دست کاری نکن زخم میشه فقط بزار دهن بچه بهش شیر خشک نده تا مجبور بشه سینتو بگیره نکه بچتو از گشنگی بکشیا ببین یا میتونی از این شیلنگ هایی هست که وصل میشه به سینه مادر بچه همزمان هم شیر خشک میخوره هم سینه بخدا اسمش دقیق نمیدونم از اونا بگیر وقتی بچت داره شیر خشک میخوره به سینه تو هم عادت میکنه بعد از چند روز که عادت کرد به سینت دیگه شیر خشک رو قطع کن یا میتونی وقتایی که خوابالو هست بهش شیر بدی این فرصتو از دست نده بچه یک الی دوماه به بالا دیگه کم کم عادت میکنه به همون شیر خشک پس تا کوچیکه عادتش بده به سینت من پشیمونم که چرا بیشتر تحمل نکردم شاید حالم بهتر میشد میتونستم تا دوسال شیر خودمو به بچم بدم ولی افسوس که نشد حالا ساعت ۴ صبح باید پاشم براش شیر خشک درست کنم یا هرجایی که میرم باید وسایلاش همرام باشه خیلی سخته بچه شیر خشکی 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚