2777
2789

کی هست!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینترنت خوندم‌ انگار دختر امام حسن یا نوه شون اگر اشتباه نکنم

عزیزم اینترنت منبع موثقی نیست

از یه روحانی بپرسید اصلا چنین شخصی وجود داره؟؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

عزیزم مگه قراره حاجت شمارو شخص دیگه ای به جز خدا بده؟شما دعاکن سرنمازصلاحت باشع حتما میشه شده همون لحظم براورده میشه من بارها پیش اومده برام دستام پایین نیومده دعام مستجاب شده کاملا اتفاقی با امید صداش بزن صلاحت باشه میشه گلم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم اینترنت منبع موثقی نیست از یه روحانی بپرسید اصلا چنین شخصی وجود داره؟؟ 

همون خواستم ببینم اینجا کسی اطلاعی داره یا حاجت گرفتا بازم ممنونم بله باید برم از ی روحانی بپرسم

عزیزم مگه قراره حاجت شمارو شخص دیگه ای به جز خدا بده؟شما دعاکن سرنمازصلاحت باشع حتما میشه شده همون ل ...

چشم به خدا ی حاجت مهم دارم استغفرالله دارم ناامید میشم خیلی دعا میکنم خیلی از خدا میخوام اما جور نشده تا حالا ی حورایی دارم ناامید میشم