2777
2789

مادرشوهرم بشدت نیش و کنایه زن و دخالت کن هست هردفعه میرم خونشون با ناراحتی و دل شکسته برمیگردم 

با اینکه ازدواج ما تو ایران یک درمیلیون اتفاق میفته اینو تمام دوروبریام میگن ،پدرم‌مادرم برادرم همه تحصیلکرده پدرم استاد دانشگاه برادرم پزشکه پدرم پولدار و چندین خونه و باغ و... داره جایگاه اجتماعی خیلی بالایی برخورداره و خودم هم تحصیلکرده و قیافم خوبه میگن(اینا تعریف از خود نیست ها میخوام شرایطم بدونید دوستان)

اما پدرشوهرم اینا تو روستان و به شدت فرهنک پایینی دارن فحش ناموسی مثل نقل و نبات میدن احترام اینا ندارن هر حرفی میزنن ،خودهمسرم هم عصبی بددهن خودشیفته اس ی کارمند ساده است نه خونه داره ماشینش هم ب اسم باباشه

بشدت اذیتم کردن سر همه چیز، تمام مراسم های من کوفتم کردن شاباش های عقدم و کادوهای عقدمون برداشتن ندادن. همیشه ازمون فقط پول کندن هیچ کمکی نکردن بهمون 

من اصلا دوست ندارم ببینمشون چون فقط اذیتم میکنن منم زبون ندارم‌جواب بدم فقط حرص میخورم،حالا الان ۱ ماه نرفتم خونه پدرشوهرم اینا پدرشوهرم زنگ زده ب شوهرم ک چرا نمیاین و دعوا و ناراحتی ،شوهرم هم بامن دعوا کرد ک تقصیر توجه تو نزاشتی بریم ،میگه حتی من دیر رفتم تو باید بگی پاشو بریم ب بابات اینا سر بزنیم، میگم بابا خونه مامانت اینا بمن خوش نمیگذره اذیتم میکنن یکسره دخالت میکنن و نیش و کنایه میزنن 

نینی سایت همه خونوادشون دکترن و خارجن⁦☹️⁩

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

میگه خونه شمام ب من خوش نمیگذره من بخاطر تومیام!!!!!

خونواده من با اینکه ما خیلی اختلاف طبقاتی داریم هیچوقت نیش و کنایه نمیزنن دخالت نمیکنن 

این احمق حالیش نمیشه ،حالا دعوا گرفته ک بابام ناراحت شد ک نرفتیم تقصیرتوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با این مرد و خانواده وصلت کردی؟

نه پول داره، نه خانواده، نه درک

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
میگه خونه شمام ب من خوش نمیگذره من بخاطر تومیام!!!!! خونواده من با اینکه ما خیلی اختلاف طبقاتی داری ...

با این همه اختلاف طبقاتی وفرهنگی چرا باهاش ازدواج کردی؟؟؟؟

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

نمیخوام قضاوتت کنم ولی با این شرایط خانوادگی خوب اصلا ازدواج میخواستی چیکار مخصوصا با یه آدم سطح پایین؟ 

تو همیشه تو ذهنت مقایسه خواهی کرد و ناراضی خواهی بود کاش با همسطح خودت ازدواج میکردی

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

چرا با این مرد و خانواده وصلت کردی؟ نه پول داره، نه خانواده، نه درک

والا سنتی بود منم کم سن بودم ۱۸ سالم بود 

واقعا هممون میدونیم حتی اونایی ک دوست میشن بعد ازدواح میکنن بعد یادت می‌فهمن طرف ی کس دیگست 

بعضیا خیلی خوب بلدن قبل ازدواج نقش بازی کنن، شوهرم و خونوادش ازون دسته بودن ،بشدت زبون باز و اون اوایل احترام‌میزاشتن زبون میریختن ک کل فامیل میگفتن چه پسری چه خونواده ای !!!!!!اما بعد عقد ورق برگشت

عمرا همچین دختری با این ویژگی ها با این خانواده وصلت کنه حتی اگه دختره هم بخواد که بعید بدونم خانواد ...

بخدا ک اگه چیزی دروغ گفته باشم چه سودی داره دروغ بگم میخوام مشاوره بگیرم از بقیه همه چیزو گفتم 

من فقط چون با یک پسر دوست شدم و خونوادم‌رو این چیزا خیلی حساس بودن زود شوهرم دادن گفتن حتما دلت شوهر میخواد

و اینکه اینام قبل عقد خیلی خوب نقش بازی میکردن و زبون میریختن و بشدت احترام و خوبی و.... اما بعد عقد ک مطمئن شدن یهو خود واقعی‌شان رو شد 

والا سنتی بود منم کم سن بودم ۱۸ سالم بود  واقعا هممون میدونیم حتی اونایی ک دوست میشن بعد ازدوا ...

عزیز اجازه بده بخش بزرگی از فرمایشاتت رو باور نکنم

خانواده استاد و مادر و بابا دکتر و ... دختر رو تو ۱۸ سالگی حتی بهش نمیگن خواستگار داشته، کسی هم سمت دختر دبیرستانیشون بیاد آتیش میزنن. اونم آدم هیچی ندار رو

پس یا بخش خانواده خودت رو اغراق میکنی، یا سطح پایین خانواده شوهرت رو

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مگه پولدار نیستین پس چرا رفتی با گدا گدوله ها وصلت کردی باور کن نمیتونم باور کنم😂😂

برو از تاپیک بیرون باور نداری لطفا 

من علاف نیستم دروغ بگم اونم تو نی نی سایت ک با دروغ آدم قرار نیست چیزی بچربه