مادرشوهرم بشدت نیش و کنایه زن و دخالت کن هست هردفعه میرم خونشون با ناراحتی و دل شکسته برمیگردم
با اینکه ازدواج ما تو ایران یک درمیلیون اتفاق میفته اینو تمام دوروبریام میگن ،پدرممادرم برادرم همه تحصیلکرده پدرم استاد دانشگاه برادرم پزشکه پدرم پولدار و چندین خونه و باغ و... داره جایگاه اجتماعی خیلی بالایی برخورداره و خودم هم تحصیلکرده و قیافم خوبه میگن(اینا تعریف از خود نیست ها میخوام شرایطم بدونید دوستان)
اما پدرشوهرم اینا تو روستان و به شدت فرهنک پایینی دارن فحش ناموسی مثل نقل و نبات میدن احترام اینا ندارن هر حرفی میزنن ،خودهمسرم هم عصبی بددهن خودشیفته اس ی کارمند ساده است نه خونه داره ماشینش هم ب اسم باباشه
بشدت اذیتم کردن سر همه چیز، تمام مراسم های من کوفتم کردن شاباش های عقدم و کادوهای عقدمون برداشتن ندادن. همیشه ازمون فقط پول کندن هیچ کمکی نکردن بهمون
من اصلا دوست ندارم ببینمشون چون فقط اذیتم میکنن منم زبون ندارمجواب بدم فقط حرص میخورم،حالا الان ۱ ماه نرفتم خونه پدرشوهرم اینا پدرشوهرم زنگ زده ب شوهرم ک چرا نمیاین و دعوا و ناراحتی ،شوهرم هم بامن دعوا کرد ک تقصیر توجه تو نزاشتی بریم ،میگه حتی من دیر رفتم تو باید بگی پاشو بریم ب بابات اینا سر بزنیم، میگم بابا خونه مامانت اینا بمن خوش نمیگذره اذیتم میکنن یکسره دخالت میکنن و نیش و کنایه میزنن