2777
2789
عنوان

خسته ام دلم میخواد گم‌و‌گورشم

55 بازدید | 9 پست

نه مسافرتی نه خریدی فقط به اجبار زنده ایم بابام چند روزه خونه نشسته دلم میسوزه خودمم دربه در دنبال کارم ولی نیست چقدر دعا کردم ولی خبری نیست میشه دعا کنید واسمون زنگ بزنن به بابام که بره سرکار مامانم انقد به گوشی نگاه کرد دلم کباب شد بابام خودشم خسته شده از خونه نشستن 💔😔خدایا شکرت ما که زیاد نخاستیم همینجوری به کم هم خوش بودیم ناامیدمون نکن

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

مث من 😭😭😭😭😭

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم برم یه جای دور هیچکس نباشه 

حس میکنم دیگه چیزی نمونده که اتفاق نیفتاده باشه تو این سن خستم بریدم هزار دلیل دارم واسه خودکشی ولی هرروز که چشمامو باز میکنم میگم شکر تا وقتی که بخوابم این رسمش نبود

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
منم همینه میخوام برم خابگاه دنبال کار حرفه ولی نمیدونم چکاررری

رفتم سرکار ولی سرپرست احمق پیامای ناجور میداد منم زدم بیرون الان دلم یه کار میخاد که همه خانوم باشن ولی نیست

بروموسسه خیریه حقوقش کم ولی محیطش زنونس

جدی برم چی بگم