2777
2789
عنوان

راز خاص

917 بازدید | 80 پست

بچه ها شماها در مورد بهداشت و نظافت شخصی چیز خاصی میدونین که بقیه بهش توجه نمیکنن معمولا ؟؟ اگه آره بگید توضیح بدین از هم یاد بگیریم

مثلا مسواک زبان هست و خیلی تو تمیزی دهان تاثیر داره من قبلا نمیدونستم ، از این اطلاعات بهداشتی لازم دارم 

بگین لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه ی سریا انگ وسواسی بهت میچسبونن. من خودم پاهامو میشورم هر بار برم بیرون یا خونه کسی برگردم.. یا حتماً شب جایی مجبور شم بمونم برگردم دوش میگیرم

مارال_بانوو هستم کاربر سال 97.7.1 که به درخواست خودم تعلیق شدم 🎀
اخه ی سریا انگ وسواسی بهت میچسبونن. من خودم پاهامو میشورم هر بار برم بیرون یا خونه کسی برگردم.. یا ح ...

مهم نیست بقیه چی میگن ، بدن خودمونه دوسداریم تمیز باشیم ، منم همینکارو میکنم مگه بقیه نمیکنن؟ عزیزم دیگه چیا به نظرت میرسه؟ 

استفاده از نوره

که معروفه به شیمی درمانی طبیعی ، حتی بوش سرطان رو درمان میکنه و کیست ها رو از بین میبره

سودا و سموم بدن رو دفع میکنه

پوست رو لطیف و شفاف میکنه

موهای زائد رو نازک و کم میکنه بعد از مدتی دیگه مو در نمیاد 

و خیلی تاثیرات خوب دیگه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
استفاده از نوره که معروفه به شیمی درمانی طبیعی ، حتی بوش سرطان رو درمان میکنه و کیست ها رو از بین م ...

جدی میگی عزیزم ؟؟ شما خودت امتحان کردی که موهای زائد رو‌کم میکنه ؟؟ مطمعنی ؟؟

من همیشه مام میزنم

هر روز لباس عوض میکنم

یکروز در میون حمام

عطر همیشه دارم هیچ وقت بدون بوی عطر نیستم و یه عطر رو سالیان هست میزنم

ناخن هام کاشت نیست اما همیشه یه لاک کم رنگ دارم

موهام همیشه مش هست سالی دو بار مش میکنم

آرایش همیشه دارم اما در حد کرم و رژ اما مهمونی کامل 

لیزر میرم

کار دیگه ای یادم نمیاد

بعد از دسشویی پاهاتون رو بشورید ودمپایی هاتون رو بشورید به خاطر اینکه تیفوئید نگیرید چایی فقط تا ی ...

چایی رو میدونستم ، ولی شستن دمپایی دستشویی خب باعث میشه دمپایی ها همش خیس باشن ناراحت کننده ست که ، چکار کنم؟

هفته ای ۱بار سنگ پا میزنم ،بعدش وازلین قشنگ کف پام نرم و لطیف میشه.

زیر ناخن هام رو با یه مسواک میشورم ک تمیز بمونن..کرم مرطوب کننده هم بعد از هر بار دست شستن میزنم.

نخ دندان بعد از هر خوردنی.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اخه ی سریا انگ وسواسی بهت میچسبونن. من خودم پاهامو میشورم هر بار برم بیرون یا خونه کسی برگردم.. یا ح ...

اصلا  به وسواس ربطی نداره وکار شما درسته پا یه مدت توی کفش وجوراب  میمونه خب باید شسته بشه وگرنه قارچ وبیماری پوستی میگیریم

این انگ نیست عزیز دلم 

شاید لحنشون درست نیست

ولی بهترین کار اینه از دکتر کمک بگیرید

چون این کار در واقع بی فایدست و مهم تر از همه خودتون رو آزار میده ، در کنار این موارد بحث کم آبی یا به عبارت بهتر

بی آبی رو هم باید در نظر بگیریم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)