2777
2789
عنوان

توی عقد رابطه کامل داشتین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 27 پست

شما کار درست کردی به خواهرت هم بگو همین روش شمارو انجام بده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این احتمالو بده که خدایی نکرده یهو تو همون دوران عقد به مشکل بخورید و بخوایید جدا شید. همون قضیه ممکنه دست و پاتو ببنده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

این احتمالو بده که خدایی نکرده یهو تو همون دوران عقد به مشکل بخورید و بخوایید جدا شید. همون قضیه ممک ...

دقیقا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
این احتمالو بده که خدایی نکرده یهو تو همون دوران عقد به مشکل بخورید و بخوایید جدا شید. همون قضیه ممک ...

دوران عقد دوران شناخت نیست عقد یعنی ازدواج اگه هنوز به شناخت نرسیدید چطور میتونید ازدواج بی شناخت کنید؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من داشتم هرروزش الانم که ۷ ماهه ازدواج کردم بازم هرروزه خدا به خیر کنه😅😅😅نه تنها تکراری نشدیم که روز به روز جذاب تره ادم اگه انتخابش درست باشه حیفه یک لحظه هم تعلل کنه واقعا دوران عقد همین کارای یواشکی شیرینش میکنه

ولی این نسخه رو من برای همه نمیپیچم چون بعضیا واقعا با چشم بسته ازدواج میکنن بدون هیچ شناختی...قطعا اوند باید حواسشون خیلی جمع باشه

دوران عقد دوران شناخت نیست عقد یعنی ازدواج اگه هنوز به شناخت نرسیدید چطور میتونید ازدواج بی شناخت کن ...

عزیزم خیلیا میرن زیر یک سقف تازه میفمن به درد هم نمیخورن..

تو سایت زیاد دیدی  گفتن دنبال طلاقم.

پس خیلی وقتا نمیشه طرفو شناخت و احتیاط شرط عقله

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم خیلیا میرن زیر یک سقف تازه میفمن به درد هم نمیخورن.. تو سایت زیاد دیدی  گفتن دنبال طلاقم ...

اونایی که تا نرفتن زیر یه سقف طرفشونو نشناختن چون زمان نذاشتن برای شناخت

اگه ۷،۸ ماه به قصد شناخت نه به قصد شام خوردن و تفریح کردن، با طرفت بری بیای تو‌موقعیت های مختلف باهاش باشی جلوی همکاراش جلوی خانواده اش تو مهمونی …. خیلی خیلی بعیده شناخت خیلی بیشتری بعد از ازدواج ازش بدست بیاری

توی نی نی سایت ملت بی شناخت رو رزومه طرف بله میدن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اونایی که تا نرفتن زیر یه سقف طرفشونو نشناختن چون زمان نذاشتن برای شناخت اگه ۷،۸ ماه به قصد شناخت ن ...

بله خوب اینم حرفیه

درست میگید