2777
2789
عنوان

بواسیر وسرکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10570 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یه دوره استفاده کردم

ببین اون اپلیکاتور هست داخل اون پماد ام جی سعی کن با اون اپلیکاتور داخل مقعد رو با انواع روغن ها مثل روغن سیاه دانه و روغن زیتون همیشه چرب نگه داری

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
ببین اون اپلیکاتور هست داخل اون پماد ام جی سعی کن با اون اپلیکاتور داخل مقعد رو با انواع روغن ها مثل ...

شما این مشگل وداشتید؟من از اپیکاتور رکتول استفاده کردم مال ام جی پهن تر بود نتونستم

بخدا همه اینکارارو میکنم یبوست ندارم ولی باز ملین خوردم تمام مدت تولگن وروغن نارگیلم نشستم محلول کام ...

سرکه خوب نیست گلی اسیدی هستش برای زخم اصلا خوب نیست 

الحمدلله رب العالمین ...
شما این مشگل وداشتید؟من از اپیکاتور رکتول استفاده کردم مال ام جی پهن تر بود نتونستم

من نه مامان بیچارم 30ساله این مشکل رو داره

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
نه تنبلی روده داره با همین شیاف ها و داروها میسازه 

خدا شفاش بده منم خالم روده اش تنبله ۲۰سال اینجوریه ولی من مشگل یبوست ندارم دکترم چندبار رفتم جراح ومتخصص و...گفتن شقاق خودش خوب میشه ولی نشد همشونم ملین دادن