2777
2789
عنوان

بواسیر وسرکه

10554 بازدید | 74 پست

خانما من بعد زایمان بواسیر گرفتم کلی پماد زدم خوب نشدم تونی نی سایت گفتن سرکه سیب درمان من ۵روزه توآب گرم وسرکوب میشینم حالم بدتر شده کسی تجربه داره ادامه بدم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بواسیر خوب نمیشه

فقط باید یبوستت رو درمان کنی که بهش فشار نیاد بزرگ بشه و یا زخم بشه خون بیاد عفونت کنه.

هر وقت خون دیدی آنتی همورویید بزن

شربت ملین هم بگیر اگه یبوست داری بخور که نخواد زور بزنی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سرکه که اسیدیه زخم میشی آ .

اینجا دنبه گوسفند استفاده کرده بودن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بواسیر خوب نمیشه فقط باید یبوستت رو درمان کنی که بهش فشار نیاد بزرگ بشه و یا زخم بشه خون بیاد عفونت ...

باور کن اصلا یبوست ندارم بیرون زدگی ام اندازه عدس کوچولوه که دکتر گفت پوست بواسیر نیست ولی ۵ماه زندگی برام نذاشته

۵ماه دارم رعایت میکنم

خوب رعایت نمیکنی 

ی جوری شو که یبوست به هیج عنوان نداشته باشی .

هر روز ده دقیقه مقعد را با روغن زیتون ماساژ بده 

تو تشت آب ولرم و روغن نارگیل یا روغن بادام بشین از تشک طبی استفاده کن 

الحمدلله رب العالمین ...
من داشتم وحشتناک.روغن بادام شیرین اصل پیدا کن بخور خوب میشی.۳۲۰ من خریدم اصل.به یک ماه نرسیده خوب شد ...

چند ما درگیر بودید من لیتر لیتر روغن زیتون خوردم تواین مدت یبوستم ندارم

باور کن اصلا یبوست ندارم بیرون زدگی ام اندازه عدس کوچولوه که دکتر گفت پوست بواسیر نیست ولی ۵ماه زندگ ...

درد داری؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خوب رعایت نمیکنی  ی جوری شو که یبوست به هیج عنوان نداشته باشی . هر روز ده دقیقه مقعد را با رو ...

بخدا همه اینکارارو میکنم یبوست ندارم ولی باز ملین خوردم تمام مدت تولگن وروغن نارگیلم نشستم محلول کامیلینم نشستم جفت بلوط نشستم اصلا خوب نمیشم به سرکه پناه بردم