2777
2789

من میخوام بخرم خواستم ببینم چه کتابهایی روی زندگی شما تاثیر گذاشته

روانشناسی و انگیزشی باشه بهتره 

موضوعشم بگین ممنون

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

تنها کتابی که خوندم کتابا درسی بودن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته بیشتر کتابای تخصصی میخونم الن دارم برای بار دوم کتاب درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد مک کی رو میخونم 

اما یه زمانی کتاب از حال بد به حال خوب دیوید دی برنز و کتاب الگوی سوم هدایت نیا خیلی روم تاثیر داشتن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

تارا دختر تحصیلکرده. زندگینامه به سبک رمان هست در واقع.

در رابطه با یه دختر آمریکایی مورمون که پدر و مادر و یکی از برادر‌هاش مشکلات روانی خیلی زیادی داشتن و اجازه‌ی تحصیل نداشت ولی برای آینده‌اش جنگید 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من قرآن خیلی برام خوب بود در طول مدتی که حفظ میکنم الکی خوشحالم  انگار روحم رو جلا داده امی ...

من چند باری خوندم چند صفحه‌ای، ولی حقیقتش از معنی آیه‌ها ترسیدم. سوتفاهم نشه البته، مسلمان نیستم. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من چند باری خوندم چند صفحه‌ای، ولی حقیقتش از معنی آیه‌ها ترسیدم. سوتفاهم نشه البته، مسلمان نیستم.&nb ...

نمیدونم اما من اینقدر آیات برام لذت بخشه که خدا میدونه 

اصلا یه جور خوشمزه هستند خوندن آیات برام...

با تفسیر بخوون جذابه ...

❤❤❤
نمیدونم اما من اینقدر آیات برام لذت بخشه که خدا میدونه  اصلا یه جور خوشمزه هستند خوندن آیات بر ...

حتما با تفسیر هم امتحان میکنم، ممنونم ❤️

دین شما چیه؟؟؟

ببخشید نمیتونم بگم، ممنوع هست. عذرخواهی میکنم 😅❤️