2777
2789
عنوان

حساب کردن دنگ کافه

238 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها دوستم جدیدا چندوقته با یه پسره دوست شده بعد ۳ بار رفتن بیرون هر ۳ بارو دوست پسرش حساب کرده بعد میخوان برن بیرون فردا بعد داشت میگفت پول کافه رو  عرفان باز بده دیگه فردا. منم گفتم بنظرم وظیفه توعه ایندفعه رو حساب کنی اینا بعد گفت اون نمیزاره و اینا منم گفتم اگه بپرسی معلومه نمیزاره همون اول ک رفتی سفارش بدی پولشم حساب کن دیگه بعد میگه من چرا بدم وظیفه اونه😐 به نظر شما درسته این طرز تفکر یا شما چجوری حساب میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به پسره بگه امروز مهمون منی اگه پسره اصرارکرد خودش حساب کنه دیگه بیخیال بشه درحد تعارف

باز این منطقی تره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

باز خوبه دوستتت از دوست پسرش انتظار داره 

من ی دوست بیشعور دارم با ی اکیپی اشنا شدیم رفتیم کافه بعد یکیشون حستب کرد من شماره کارت گرفتم دوستممگ نگرفت پولشونو نداد بعد دو روز دوستم حالش بد شد و یکمم بزرگش کرد رفتیم بیمارستان کل هزینه هاش ازاد بود نوار قلب و ..

بازم پسره ک کافه رو حساب کرده بود داد فقط اخرش گفت شماره کارت بده ک پسره نداد فک کنم دیگه پیگیرش نشد ینی انقد بیشعور 

دیروزم رفتم بیذون بستنی سفارش دادیم بعد من حساب کردم فقط گفت شماره کارتو بغد برام بفرست دیگه هیچی نگفت 

خیلی اویزون و چندشه بنظرم 

تو رفتی حتما بگو شماره کارت بده و دنگتو بزن 

اولا  رابطه شون چه حديه … و دوما تو ايران خيلي چيز ها جواب نميده … سوما من تو اين موارد نظر ام اينه بيشتر اقا هزينه كنه تا خانم چون ، اخرش ميشه كه اقا از خودش در مياد ميگه من خيلي شاخ ام … و به قول يه عزيزي كه ميگفت براي خودت ارزش قائل باش يه مردي ك نميتونه پول كافه رو بده نميشه اعتماد كرد ، من چون هزينه كردم الان پشيمونم هر كشي لياقت نداره 

🕊