2777
2789

میگن برا سفیدیه میشه برا صورتم استفاده کرد ضرر که نداره بعد ها باعث خطری چیزی بشه بعد برای بکینی هم میشه استفاده کرد خطری که نداره؟

برای بیکینی نه 

ولی برای پوست عالیه من به صورتم میزنم خیلی خوبه قشنگ خودت متوجه تاثیرش میشی یه زیبایی خاصی داره به پوست میده وقتی یه مدت استفاده کنی 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث جوش که نمیشه؟

نه 

من چندماهه استفاده میکنم 

بعد حتی یکی دوبار استفاده وقتیی صورتتو میشوره پوستت یه شفافی قشنگی داره من که خیلی راضیم ازش 

در روز مثلا یکی دوبار بزن تا تاثیرش زودتر و بیشتر باشه

برای بیکینی نه  ولی برای پوست عالیه من به صورتم میزنم خیلی خوبه قشنگ خودت متوجه تاثیرش میشی یه ...

عکس کرمش چجوریه ؟ 

از این کرمایی نیست که اولش سفید کنه و بعد که قطعش کنی پوست تیره تر از قبل بشه ؟ 

ضد افتاب نزنم؟ اخه پوستم خیلی حساسه 

بیشتر اینو خونه استفاده کن بیرونم میشه زد ها 

ولی خب بهتره ضد افتاب بزنی ضروری تره برای پوست 

اگه میخوای اینو بیرون بزنی ضد افتاب بی رنگ بزن روش

[QUOTE=324832495]بیشتر اینو خونه استفاده کن بیرونم میشه زد ها  ولی خب بهتره ضد افتاب بزنی ضروری تره برای پوست&n ...[/Qپس میشه هم اینو بزنم بعد روش ضد افتاب بزنم 

بعد که قعط کنم پوستم تیره که نمیشه 

عکس کرمش چجوریه ؟  از این کرمایی نیست که اولش سفید کنه و بعد که قطعش کنی پوست تیره تر از قبل ...

نه من خودم میبینی یه هفته میزنم تاثیرشو میبینم قشنگ ولی یه مدت یادم میره ولی اینجوری نیست که پوست تیره بشه یا چیزی کلا خیلی راضیم ازش خالمم استفاده میکنه راضیه

عکسشو گذاشتم تو تاپیک

[QUOTE=324832495]بیشتر اینو خونه استفاده کن بیرونم میشه زد ها  ولی خب بهتره ضد افتاب بزنی ضروری ...

نه تیره نمیشه من که ندیدم اینجور بشه چون خودم گاهی حوصله ندارم بزنم ندیدم اینجور بشه

اره میشه ولی بی رنگ باشه چون این کرم خودش سفید میکنه بعد اونجور خیلی ضایعست زیادم نزنی خیلی سفید میکنه بدجور میشه رو پوستت داد میزنه 😂

یکم بزنی راحت پخش میشه خوبه