2777
2789
عنوان

میشه بیاید مهمه😢

177 بازدید | 13 پست

من ۱۶ سالمه به زبان عربی و انگلیسی مسلطم گفتمـ تو تاپیک های قبلم و میخوام تا لیسانس بخونم و مترجم بشم 

امروز فهمیدم یه خواستگار دارم عربه برای عراق پدر ایشون با پدر من دوست هستند پسرش ۲۷سالشه منـ رو یک بار دیده و از من خوشش اومده حالا از من خواستگاری کرده چند وقت پیشا ولکن هم نیست شغلش معلمه درآمدش خوبه مثل این که گفتند چند سال باهم باشیم بعد ازدواج کنیم چکار کنم

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

۱۶ خیللللللییییییی زودههههههههههه

ولی تو چی دوسش نداری؟!

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس خودته پروفایل؟؟ 

بله چطور

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

۱۶ خیللللللییییییی زودههههههههههه ولی تو چی دوسش نداری؟!

ازش بدم نمیاد 

من شرایط خانوادگی شما را نمی دونم اما به شخصه معتقدم نوجوانی زمان فکر کردن به ازدواج نیست باید به فک ...

خودمم همینو میگم

بله چطور

هیچی بچه هستی سنت خیلی کم.. بنظرم اگر نمیخوای واقعاا باخانواده حرف بزن ردش کن.. از لحاظ اخلاق و فرهنگ با ما متفاوتن.. و سخت کنار امدن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بله چطور

ببین دارم دوستانه بهت میگم  زنش نشو چون عربها برات سه تا هوو میارند. الان قیدشو بزززززززن

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️

ب نظرم اشتباهه همو زوده من تازه سنم بیشتر توعه تازه آمادگی ازدواج پیدا کردم تو سن ۱۶, تازه ب بلوغ جسمی رسیدی خیلی چیزا تجربه نکردی این نظرمنه هر چی خودت صلاح میدونی😐