2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچهاشوهرم ماشین روتحویل ندادتاپولاروریختن به حسابش

عزیزم جواب پستتون تو تاپیک قبلی دادم  وقتی شما نژادپرستان حرف میزنی تاقیام قیامتم این رسمای مسهک..... پابرجاست روزخوش

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

عزیزم جواب پستتون تو تاپیک قبلی دادم  وقتی شما نژادپرستان حرف میزنی تاقیام قیامتم این رسمای مسه ...

نرسیدم بخونم مانژادپرست نیستیم اتفاقافقط ازتوهین خوشمون نمیاداتفاقاازآدمای نژادپرست بسیاربیزارم همه جاخوب وبدمیدامیشه توهرقشری  شب روزت خوش

عزیزم جواب پستتون تو تاپیک قبلی دادم  وقتی شما نژادپرستان حرف میزنی تاقیام قیامتم این رسمای مسه ...

پس درست متوجه نشدی من به حالت شوخ طبعی گفتم کدوم حالتم نژادپرستانه هست اگرخونواده همسرتم یه جوری هستن که باب میل تونیست مطمین باش توعوضشون نکرده فقط دارن باهات کنارمیان همین چون اعتقادمن اینه هرکس هرجوریه نمیشه عوضش کردباهاش کنارمیان فقط 

پس درست متوجه نشدی من به حالت شوخ طبعی گفتم کدوم حالتم نژادپرستانه هست اگرخونواده همسرتم یه جوری هست ...

چراشما بهم گفتین دارین توهین میکنید ودلتون بخاد عروس عربا باشی خودتم خوب میدونی خانوادهای شوهر عرب چه افعی هایی هستن ضمنامن همسرمو بچهامو کامل عوض کردم باب میل خودم هستن بچهای بچمم همین راه میرن هفت نسل بعدمم انسانهای کامل بافرهنگ وامروزی میشن... 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

معامله با آدمی که شناختی ندارین اشتباهه

آدرس ومحل کار و....طرف رو باید کامل بدونید درحدی شناخت داشته باشین که اگر مشکلی پیش اومد راحت بتونید به طرف دسترسی پیداکنید.چک اعتبار داره؟

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹